Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi
Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi

Mark Cuban, NFT’lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder, Dallas Mavericks oyunları sırasında NFT’leri kullanmayı önerdi. Mark Cuban, NFT’lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi

NFT ve yeni gelişmeler

Dallas Mavericks’in sahibi ve Dogecoin savunucusu Mark Cuban, NFFT’lerin dijital kimlik doğrulama ve elektronik imzalarla uğraşan endüstrileri bozma ve hatta dönüştürme yeteneğine sahip olabileceğini söylüyor.

Dün yayınlanan Unchained podcast’in bir bölümünde Cuban, “dokümantasyona dayalı herhangi bir şeyin” potansiyel olarak NFT’ler tarafından dönüştürülebileceğini söyledi. Milyarder, akıllı sözleşmelerin elektronik imza teknolojisi şirketi DocuSign gibi şirketleri istikrarsızlaştırabileceğini söyledi.

Cuban, “Şu anda NFT’ler için akıllı sözleşmelerin oldukça fazla kullanıldığını görüyoruz, ancak bunlar gerçekten sadece sigorta, yasal belgeler gibi iş dünyası uygulamalarında neler olabileceğine dair kavramların kanıtı” dedi.

Dallas Mavericks’in sahibi, NFT endüstrisinin bir bütün olarak belirli endüstrileri değiştirebileceğini söylemesine rağmen, katılımı kişisel olarak “bakmayı sevdiği” şeyleri satın almakla sınırlıydı.

Cuban, NFT’leri basketbol oyunlarında gerçek dünya verileriyle kullanmayı önerdi ve Mavericks hayranlarının “ilk çeyrekten önemli anları” içeren tokenları veya blok zincirinde basılan zamanla olayları tutabileceğini söyledi.

Cuban, “[NFT endüstrisinde] adil miktarda kazanan olacağını düşünüyorum. Muhtemelen önümüzdeki 3-5 yıl içinde, dışarıdan bakan birinin ya da beklemediğimiz kadar büyüyen birinin olduğu büyük bir konsolidasyon göreceksiniz.”

Ocak ayında NFT alanındaki değerlemelerin şişirildiğini ve katılımının daha çok bir deney olduğunu ima ettiğini söylediğine göre, açıklama milyarderin teknolojiye karşı duruşundaki bir değişikliği temsil ediyor gibi görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin