Mark Cuban neden Ethereum aldığını açıkladı – işte ayrıntılar
Mark Cuban neden Ethereum aldığını açıkladı – işte ayrıntılar

Mark Cuban neden Ethereum aldığını açıkladı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mark Cuban geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in altına daha iyi bir alternatif olduğunu belirtti ve Ethereum’un akıllı sözleşmelerini 1990’ların sonundaki internet patlamasıyla karşılaştırdı.

Ethereum gerçek bir para birimi

Milyarder Mark Cuban, Ethereum’un gerçek bir para birimi olmaya en yakın şey olduğuna inanıyor ve Bitcoin’i altına daha iyi bir alternatif olarak görüyor.

Shark Tank ve Dallas Mavericks’in ortak sahibi, DeFi ve NFT’lerin büyümesinin onu kripto konusunda heyecanlandırdığını belirttiği Delphi Podcast’in son bölümünde konuk olarak yorum yaptı. Cuban, Ethereum’un  akıllı sözleşmeler ve merkezsizliğiyle yönetimin tamamen farklı olduğunu açıkladı.

Aslında, Ethereum’un akıllı sözleşmelerinin gelişimini 90’ların sonu ve 2000’lerin başındaki internet patlamasıyla karşılaştırdı:

“İnternet oluşmaya başladığında, analog dünyada meydana gelen olayları bozabilecek tüm bu uygulamaları görmeye başladınız.”

Cuban’ın Ethereum’da yükseliş olacağını söylemesine rağmen portföyünün “yüzde 60 Bitcoin, yüzde 30 Ethereum ve yüzde 10 diğerleri” olduğunu belirtelim.

Cuban, Bitcoin’i öncelikle bir değer deposu olarak gördüğü için internet patlamasıyla karşılaştırmıyor. Bitcoin’in altına göre daha iyi bir yatırım alternatifi olduğuna inanıyor:

“Bitcoin ile transferler yapabilirsiniz. Olağanüstü ve ayrıca altına daha iyi bir alternatif. Altından para alıyor ve devam edecek. İşte bu yüzden Bitcoin sahibiyim.”

Eylül 2019’da Bitcoin’den ziyade muz yemeyi tercih ederim ”diyen milyarder, o zamandan beri fikrini tamamen değiştirdi. Ancak, bu yılın Ocak ayının başlarında şu ifadeyikullanmıştı:

“Coinbase’in ilk günlerinden kalma kripto param var. Ben hiçbir şey satmadım.”

Cuban portföyünün “geri kalanının” ne olduğunu açıklamasa da, Shark Tank yatırımcısının Doge’un 1 dolara ulaştığı bir senaryoyu tahmin etmesinden dolayı kalan koinlerinin büyük kısmının Dogecoin olduğu söylenebilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin