featured

Mark Cuban, FTX çöküşüne rağmen piyasaya olumlu bakıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in çöküşünün ardından sorunlu kripto şirketlerinin ne olacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca piyasada da belirsizlik varlıkların hareketlerini kısıtlıyor. Diğer yandan CZ şirketler için bir kurtarma fonu başlatmıştı.

Piyasanın yakından tanıdığı bir isim ise halem olumlu açıdan bakabiliyor. NBA Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban Cumartesi günü kripto borsası FTX’in çöküşü nedeniyle kriptodan vazgeçmediğini söyledi. 

Cuban, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in hapse girebileceğine düşünüyor. Ancak bu olay kripto için engel olmadığını belirtiyor. Mark Cuban, “endüstrisinin hala birçok temel değeri var. Bu değişmez bir gerçek” açıklamasını yaptı. 

Mark Cuban kriptodan vazgeçmiyor

FTX’in çöküşü yatırımcıları ve kripto şirketlerini çok etkiledi. Daha fazla düşüş olasısını tetikleyen durumların ortaya çıkması yatırımcıyı korkuttu. Ancak milyarder Mark Cuban hala kriptoya inanıyor. 

TMZ Sports’un 26 Kasım’da bildirdiğine göre Mark Cuban, kripto borsası FTX’in çöküşüne rağmen altta yatan çok fazla değer olduğuna inanıyor. Cuban, 

“Pek çok hata yapan pek çok insan oldu, ancak bu, altta yatan değeri değiştirmiyor.”

Kripto para birimi endüstrisine güçlü bir şekilde inanıyor ve zor zamanlara rağmen sektördeki fırsatlar konusunda kendinden emin. Mark Cuban, tüketicilerin kripto dünyasında geçerli seçenekleri olduğu sürece para biriminin çökeceğini öngörmüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin