Milyarder Mark Cuban, bu iki altcoin'i biriktirdiğini açıkladı!
Milyarder Mark Cuban, bu iki altcoin'i biriktirdiğini açıkladı!

Milyarder Mark Cuban, bu iki altcoin’i biriktirdiğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlere kurumsal sermaye girişi devam ediyor ve Mark Cuban, MATIC ve Ethereum’un Bitcoin’den daha iyi performans gösterebileceğine inanıyor. MATIC fiyatı son zamanlarda bir düşüş yaşadı ve analistler düşüş trendinin devam edeceğini tahmin ediyor.

MATIC fiyatı düşüş trendine devam edebilir

Amerikalı milyarder girişimci Mark Cuban, MATIC ve Ethereum konusunda iyimser. Cuban, Bitcoin’in ideal bir değer deposu olmadığını savunarak Ethereum’u ve onun ölçekleme çözümü olan Polygon’u Bitcoin’e tercih ediyor.

2021’den bu yana MATIC’e kurumsal sermaye akışında bir artış oldu. FTX.US Başkanı Brett Harrison, Mark Cuban ile aynı fikirde, Ethereum ve diğer Proof-of-Stake (PoS) ekosistemlerine bahis yapıyor.

Harrison, Bitcoin hakimiyeti arttıkça altcoin fiyatlarının bir ralliye girebileceğine inanıyor. MATIC’in yardımcı programı, benimsenmesini arttırdı ve Cuban gibi yatırımcıların ilgisini projeye yöneltmesine neden oldu.

Cuban, kripto paraların bilinen bir savunucusu, kolaylığı ve kullanışlılığı nedeniyle ağırlığını Dogecoin’in arkasına koyarak, NBA takımı Dallas Mavericks aracılığıyla benimsenmesini sağladı.

Mark Cuban, “çok fazla MATIC ve Ether” biriktirdiğini açıkladı. Ethereum ağındaki yükseltmelere rağmen, ölçeklenebilirlik ve tıkanıklık sorunları altcoinin blok zincirini rahatsız etmeye devam ediyor. MATIC, daha yüksek iş hacmi ile buna bir çözüm sunuyor ve işlem ücretleri Ether’e göre daha düşük.

MATIC fiyatı için analistler ne öngörüyor?

Sermaye girişi ve artan talebe rağmen MATIC fiyatı düştü. Analistler, MATIC fiyat trendini değerlendirdi ve bir devam tahmininde bulundu. Takma adlı ünlü bir analist olan AltcoinSherpa, MATIC fiyatının 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın üzerinde kalması durumunda fiyatın yükseliş trendine girebileceğine inanıyor.

FXStreet analistleri, MATIC fiyatının jeopolitik sıkıntılara tepki olarak %15 daha düşebileceğine inanıyor. Altcoin bir gecede %7 kayıp bildirdi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin