Mark Cuban, Bitcoin’i ETF yerine doğrudan satın almak istiyor
Mark Cuban, Bitcoin’i ETF yerine doğrudan satın almak istiyor

Mark Cuban, Bitcoin’i ETF yerine doğrudan satın almak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde kripto piyasası ETF ile meşgul. Bitcoin ETF haberleri piyasaya olumlu yansırken, SEC tarafından onay haberleri geliyor. Ancak ETF’in kesin bir onayı bulunmuyor. Kabul edilmesi yüksek görülse de halen bekleniyor. 1-2 haftadır ETF haberlerinin fazlalaşması kabul edilmesini güçlendiriyor. Fakat Mark Cuban gibi birçok ünlü yatırımcı alım için halen piyasaları kullanmayı tercih ediyor.

Amerika Basketbol Ligi’nde Dallas Mavericks takımının sahibi olan Mark Cuban, kripto varlıklara yaptığı yatırımlarla sıkça adını duyuyoruz. Piyasanın yakın takipçisi olan Cuban, iyi bir yatırımcı ve yorumcu. Bitcoin’e önemli yatırımda bulunan Cuban, ETF’leri kullanmayacağını dile getirdi. Bitcoin ve türevlerini doğrudan satın almayı düşündüğünü vurguladı.

Mark Cuban alımlarını doğrudan yapmak istiyor

ETF ile ilgili son zamanlarda haberler oldukça fazlalaştı. Onayın resmi olarak tam açıklanması Bitcoin fiyatını daha da yukarı taşır. Ancak olumsuz bir haber Bitcoin’in diplere sürüklemesine neden olacaktır. Şu an ise piyasanın olumlu gittiğini söyleyebiliriz.

Mark Cuban, ETF ile yatırım yapmayı farklı yorumluyor. Cuma günü CNBC’de yaptığı bir röportajda doğrudan satın almayı daha çok önemsediğini açıkladı. Cuban,

“ETF yerine doğrudan satın almayı düşünürüm. Ayrıca Bitcoin’i altından daha iyi görüyorum. BTC sahibiyim ve onu hiç satmadım.”

ETF direktörü ve CFRA yatırım fonu araştırmacısı Todd Rosenbluthve,

“ETF fiyatı Bitcoin ile eşleşmeyecek. Bu yüzden kısa vadeli risk almak istemeyenler uzun vadeli satın alarak, elde tutmaları iyi olacaktır.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin