Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti
Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti

Marcus Treacher: “RippleNet eski SWIFT’in yeni bir versiyonu.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir süre önce Blockchain Live etkinliğinde, Blockchain endüstrisinin önde gelen konuşmacıları, kripto para piyasasının geleceğini tartışmak için bir araya geldi. Etkinlik sırasında, bir sınır ötesi ödeme çözümü şirketi olan Ripple Labs Inc.’deki Global Stratejik Hesaplar Başkanı Marcus Treacher, RippleNet hakkında ve insanların ürünleri hakkında sahip olduğu yanlış algılardan bahsetti.

Marcus Treacher: “Ripple 40 ülkede ortaklık kurdu.”

Ripple’ın üzerinde çalıştığı en heyecan verici şeyin ne olduğu sorulduğunda Treacher, en “önemli gerçek”in ödeme çözümünün üretimde olduğunu söyleyerek cevap verdi. Şu anda, Ripple’ın 40 ülkedeki bankalar ve ödeme şirketleri ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ayrıca, ortaklık kurulan banka sayısının bu yıl sonuna kadar önemli ölçüde artacağını belirtti. Marcus, Ripple’ın ödeme çözümleri için dağıtık defter teknolojisini kullandığını söyledi. Ayrıca XRP’nin Ripple tarafından sunulan ödeme çözümlerinin bir parçası olacağını da sözlerine şu sözlerle açıkladı:

Blockchain teknolojisi, bir DLT teknolojisi. Denklemde de kripto para birimi XRP var. RippleNet adını verdiğimiz bir bankacılık planı oluşturduk. Bu 21. yüzyılın eski SWİFT sisteminin gelişmiş bir versiyonu.

“Ripple gerçek bir ödeme şirketi.”

Bununla beraber, şirketin son dört yıldır farklı ülkelerdeki bankalarla RippleNet’i hayata geçirmek için çalıştığını belirtti. Ayrıca, şirket hakkında sahip olunan bazı yanlış anlaşılmaları da tartıştı. Başkan, Ripple’ın açık bir ağa sahip olan ve Blockchain tüm yönlerini içeren “gerçek bir ödeme şirketi” olduğunu vurguladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin