Marcus Swanepoel: “Para sonsuza dek aynı olmayacak.”
Marcus Swanepoel: “Para sonsuza dek aynı olmayacak.”

Marcus Swanepoel: “Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, mevcut sistemlerin yerini alacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para uzmanı Marcus Swanepoel’iye göre, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, mevcut sistemleri devirecek yeni bir finansal düzenin katalizörü olabilir.

Marcus Swanepoel: “Para sonsuza dek aynı olmayacak.”

Bitcoin şirketi Luno’nun kurucularından biri olan Marcus Swanepoel, konuya yönelik olarak şunları söyledi:

Para sonsuza dek aynı olmayacak. Bu değişikliklerden birinin içinde olduğumuza inanıyorum. Bitcoin ya da Ethereum mu olacak yoksa yüz yıl mı ya da bir yıl sonra mı olacak bilmiyorum. Ama paranın geleceği, tamamen birlikte çalışabilen bir tür küresel parayı içerecek. Kripto olmasa bile, daha iyi finansal hizmetler inşa edecek bir kuşak insan var.

Kripto uzmanı, mevcut bankacılık sisteminin dijital çağ için tasarlanmadığını ve bu nedenle, yeni bir sistem bunu devraldığında gelecekte gereksiz hale geleceğini savunuyor. Swanepoel açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Ben banka karşıtı veya hükumet karşıtı değilim. Ama bankacılık sisteminin nasıl inşa edildiğini düşünüyorsanız, dijital olmayan bir çağ için inşa edildi. Mevcut finansal sistemde yanlış bir şey yok, muhtemelen bugün yaşadığımız dünya için oldukça yetersiz. Mevcut sistemlerin kendilerini en iyi duruma getirmesi için çok şeyin değişmesi lazım.

Luno’nun kurucusu: “Sektördeki daha pragmatik oyunculardan biriyiz.”

Swanepoel, kripto paranın günlük hayatımıza girme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Bir kumar veya ticaret şirketi kurmuyoruz. Yaptığımız şey, uzun vadede insanlar için günlük yaşamlarında yararlı olacak işlemler için kullanabilecekleri şeyler. Ama gerçek şu ki, şu anda bir çok insan spekülasyon ve yatırım yapmak için kullanıyor ve bu da Bitcoin fiyatının benimseme üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahip olduğu anlamına geliyor. Bu geçici bir şey ama bu hayatın gerçekliğidir.

Swanepoel, şirketin kripto para birimine geldiğinde, bankalarla çalışmanın önemini ve düzenlemeyi sürdürdüğünü anlayarak “pragmatik” bir şekilde faaliyet gösterdiğini açıklıyor ve şunları ekliyor:

Çok pro-regülasyonuz. Sektördeki daha pragmatik oyunculardan biriyiz. İşe başladığımızdan beri düzenleyicilerle çalışıyoruz.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin