Uzman dijital varlık yöneticisi:
Uzman dijital varlık yöneticisi: "Bitcoin yakında 'dik' yükselecek!"

Marc Kenigsberg; ”Elinizi çabuk tutun, Bitcoin almak için uygun zaman”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Jamworx CEO’su Marc Kenigsberg; ”Elinizi çabuk tutun, Bitcoin almak için uygun zaman”

”Bitcoin’in son zamanlarda yaşadığı düşüş 2017 yılı için bir istisna. Şu anki kur, gerçek fiyatı yansıtmıyor.  Fiyatı düşüren iki temel faktör var”

“İlk olarak, yeni gelen yatırımcıların son aylarda yatırdığı spekülatif paranın bir kısmı, kâr olarak masadan kalkıyor. İkincisi ise, piyasa hâlâ Bitmain’in tehditkâr tatiklerine ve olası hard fork riskine tepki veriyor. Sonuç olarak bitcoin yıl başından beri yüzde 150 değerlendi, yani bunlar pek de umrumda değil. Temeller sağlam ve talep artmaya devam ediyor.”

2013’ün tekrarı mı?

Bitcoin ekosistemi, sadece Haziran ayında 4 farklı sefer büyük düşüş yaşadı. Kenisgberg, 2017’nin, fiyatın fahiş bir düşüş yaşadığı 2013 gibi olup olmayacağı sorusunu kesin bir dille cevaplıyor:

“2013’teki fiyat artışının temel sebebi, bitcoin’in Silk Road gibi darknet piyasalarında yoğun bir şekilde kullanılmasıydı. Yatırımcıların çoğu bitcoin’in gerçekte ne olduğunu ve nasıl kullanılabileceğini o zamanlar dikkate almıyordu. Bitcoin ekosistemi günümüzde bir ödeme aracı olarak, tarihte hiçbir zaman olmadığı kadar büyük ve olgun bir durumda.”

Bitcoin almak için uygun zaman mı?

Marc Kenisgberg, mağazaların ve satıcıların bitcoin’i hiç olmadığı kadar çok benimsediğini ve günlük işlem sayısında rekor üstüne rekor kırıldığını belirtiyor. Bunun yanı sıra, ana akım medyanın bitcoin’in artık ödeme yöntemi özelliğine değindiğinin ve bitcoin’in kullanılış amacının daha iyi anlaşıldığının altını çiziyor.

Kenisgberg, fiyatın yakın zamanda tekrar yükseleceği uyarısında bulunarak yatırımcıları bitcoin’lerini satmayıp ellerinde tutmaya çağırıyor. Kenisgberg fırsatı olan yatırımcıların elini çabuk tutması gerektiğini ve bitcoin almak için uygun bir zaman olduğunu düşünüyor.

“Şimdi 2500 dolar olan fiyat etiketi çoğu kişiye pahalı görünebilir, ancak bundan bir yıl sonra ucuz gelecektir.”

Yasal Uyarı: Yazıda geçen bilgiler, yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kar ya da zararınızdan, yazarlar, etiketi bulunan platformlar, ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir.

Cointelegraph


Bitcoin 4bin Dolar’a Yaklaşabilir

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin