featured

Manipülasyon yine devrede: DOJ, Rus borsası için açıklamada bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Öğlen saatlerinde Amerika’dan gelen haber piyasayı ciddi şekilde streslendirdi. Akşam TSİ 20’de açıklamayı yapan ABD Adalet Bakanlığı, adeta manipülasyon yaptı. Kripto paralarla pek ilgisi olmayan konuda DOJ, Rusya ile ilgili bir yaptırım uyguladı.

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşla ilgili Amerika daha öncesinde de bazı yaptırımlar uygulamıştı. Bu sefer kripto sektörüyle ilgili bir karara imza attı. DOJ, Rus kripto para borsasını yasakladı.

Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı ve Hazine Bakanlığı, bugün uluslararası bir kripto para birimi şirketine karşı alınacak birleşik bir yaptırım eylemiyle ilgili bir duyuru yaptı. Bitzlato olarak bilinen kripto para ticaret platformu yaptırıma maruz kaldı.

18 Ocak Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre, ABD Başsavcı Yardımcısı Lisa Monaco, FBI Başkan Yardımcısı Brian Turner, ABD New York Doğu Bölgesi Savcısı Breon Peace ile birlikte bir basın toplantısı yaptı..


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin