featured

Manipülasyon çalışmaları LDO fiyatını aşağıya indirdi: Sorumlu kim?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa toparlanmasındaki fiyat performansı LDO tarafında farklı karşılandı. Varlık yerel yüksekte neredeyse %200 patlama yaşarken sonrasında manipülasyona maruz kaldı. Bir yatırımcı grubu tarafından yapılan hamleler, Lido’nun piyasadaki en son hamlelerini değiştirmiş gibi duruyor.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, önde gelen bir ticaret firması olan Jump Trading’in Binance borsasına büyük miktarlarda LDO aktardığı gözlemlendi. Bu transferler, LDO’nun fiyatını önemli ölçüde etkiledi. Çünkü ilk transferin ardından kabaca %10 ve ikinci transferin ardından ek olarak %5 düştü.

Terra-LUNA krizine yoğun bir şekilde dahil olan ABD merkezli ticaret firması Jump Trading, Lido DAO (LDO) tokenlerini kripto borsasına aktarmaya başladı. LDO fiyatının perşembe gününden bu yana %20’nin üzerinde düşmesine neden oldu.

Yatırımcı grubu, LDO’nun üzerinde oynama yapıyor

Jump Trading aniden Lido’nun yerel yardımcı program belirteci LDO’yu terk etmeye başladı. Bunun kripto pazarını nasıl etkileyeceği konusunda tartışmaları ateşledi. Zincir üstü analitik platformu Lookonchain, 31 Ocak’ta attığı bir tweet’te, Jump Trading’in Lido DAO (LDO) tokenlerini 26 Ocak’tan itibaren kripto borsası Binance tarafına aktarmaya başladığını saptadı.

Perşembe gününden bu yana Jump Trading, Binance’e yaklaşık 350.000 LDO aktardı. Jump Trading, LDO tokenlerini Binance’e her transfer ettiğinde LDO fiyatını düşürdü.

Jump Trading hala 3,92 milyon Lido DAO tokenine sahip. Jump Trading, LDO’yu Binance’e bir sonraki transferinde, LDO’nun fiyatı muhtemelen yeniden düşeceğini gözlemleyebiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin