featured

MANA, konsolide olurken satın almanın tam zamanı olabilir! Yükseliş yaklaşıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan MANA, uzun bir süredir bir konsolidasyon içinde. Ancak, fiyatı hareketi için önyargı hâlâ olumlu yönde. Günlük zaman diliminde MANA, 0,9405 dolar civarında önemli bir tedarik bölgesini kırdıktan sonra yükseliş trendinde. Yükselmeye devam etmek için birkaç mum çubuğunun mevcut seviyenin üzerinde kapanış yapması gerekiyor.

Bu yazının yazıldığı sırada MANA, 1,050 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,26 oranında bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor. CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi %28’den fazla düşüş yaşayarak 139,676,898 dolara geriledi. Düşen hacim modeli ile fiyattaki düşüş, zayıflayan bir aşağı yönlü trendi gösterir.

Gözde altcoin’in fiyatı geçtiğimiz cumartesi günü üst üste ikinci seansta da düşüş yaşadı. Perşembe günü yapılan yeşil bir şamdan içinde oluşan iki kırmızı mum, boğaların hareketsiz olmadığını gösteriyor.

MANA grafik

1,065 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük mum çubuğu, fiyatta daha fazla kazanç sağlayacaktır.

Bir sonraki sinyal bekleniyor

Günlük grafikte MANA fiyatı yükselişte. Ayrıca, daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler yapıyor. Boğalar, şu anda destek noktasını dirence çevirmeye çalışıyor. Fiyat, kritik 50 EMA seviyesini 0,947 dolardan kırdı. Nisan ayından bu yana altcoin, hareketli ortalamanın altında işlem görüyor.

Bir Doji mum çubuğunun oluşumu, yatırımcılar arasında kararsızlığa işaret ediyor. Ancak, yenilenen bir satın alma baskısı, fiyatı daha da yükseltebilir. Seansın zirvesinin üzerinde bir günlük mum, boğaları umutlandırabilir. Bu durumda, boğalar psikolojik olarak önemli olan 1,20 dolar seviyesini kırmayı hedefleyecektir.

Hacim seviyeleri genellikle fiyat konsolidasyonu ile birlikte düştü. Grafiklerde görüldüğü gibi hacim bazen zirvelere yakın yükselir. Üçüncü zirveden sonra, sonraki düşüşte ve destek kırılmasında hacim genişlemesi, modelin sağlamlığını büyük ölçüde güçlendirir.

Hacimler, son 3 hafta için ortalamanın altında işlem görüyor. Fiyat birkaç seans daha 1,05 dolar seviyesinin üzerine çıkamazsa MANA düşüş trendine girecek.

Fiyat 50 EMA seviyesinin altına düşerse, 0,802 dolara doğru bir düşüş hareketi başlayabilir.

En büyük endişe, direnç noktasına yakın bir fiyat daralması ve aynı seviyede uzun konsolidasyon aralığı oluşmasıdır. Yakın gelecekte de bu, zayıf direnci gösterir.

Dört saatlik grafikte fiyat simetrik bir üçgen formasyonu oluşturdu. Fiyat, üst ve alt trend çizgisinin yakınsamasını kırmak üzere. Ek satın alma baskısı, üst trend çizgisini 1,075 dolardan kırabilir. Bunun sonucunda da 1,11 dolar test edilebilir.

Öte yandan 1,28 dolar seviyesinin altında bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Bunun sonucunda da fiyat 0,996 dolara düşebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin