MANA, SAND, ENJ, ALICE: Oyun tokenleri yükselişi sürdürebilecek mi?
MANA, SAND, ENJ, ALICE: Oyun tokenleri yükselişi sürdürebilecek mi?

MANA, SAND, ENJ, ALICE: Oyun tokenleri yükselişi sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüş yaşarken özellikle SAND, MANA, ALICE ve ENJ gibi kripto paralar yükseliş gösteriyor. Yukarıda yer alan tokenler özellikle son birkaç hafta içerisinde önemli kazançlar elde etti. Yukarıda bahsedilen tokenler sırasıyla son 24 saat içersinde %23, %10, %9,2 ve %3 değer kazandı.

Bu yıl yukarıda bahsedilen çoğu token düşüş yaşadı ve grafiklerde monoton hale geldikten sonra dikkat çeken yükselişi başlattılar. Bu nedenle, yatırımcıların merak ettiği bir önemli konu da oyun tokenlerinin yakın zaman içerisinde yükselişlerine ara verip vermeyeceği oluyor.

Metriklerin göz önüne alındığın söz konusu kripto paraların yükselişi göstergelere göre ara verecek gibi durmuyor. Mevduat işlemlerini göz önüne alacak olursak, bu metrik temel olarak günlük token mevduat adreslerini içeren tüm gelen ve giden işlemlerin miktarını gösteriyor. Grafikteki artışlar genellikle kısa vadeli satış baskısında bir artış anlamına gelir ve bu durum tersi için de geçirli olur.

Aşağıda yer alan grafik Ekim ayı sonu ve Kasım ayı başlarına kıyasla bu göstergenin durumundaki keskin değişimi ortaya koyuyor. Dolayısıyla bu aşamada satış baskısı çok da baskın görünmüyor.

Ayrıca, MVRV oranı da benzer bir sinyal veriyor. ALICE dışında, bu metrik analiz sırasında diğer üç kripto para için yerel yükseklerin etrafında sinyal veriyor. Bu gösterge; SAND, MANA ve ENJ yatırımlarının normalden daha fazla getiri sağladığı anlamına geliyor.

Özellikle, yüksek bir MVRV oranı genellikle ek insanların pazara girmesi için teşvik ediyor. Bu nedenle, önümüzdeki günlerde bu paralara olan talebin daha da artacağını söyleyebiliriz.

ALICE söz konusu olduğunda, bu oranın sadece pozitif bölgede gezindiği belirtmekte fayda var. Böylece yatırımcıları yüksek getiri elde ediyor. Ancak kârlılık oranları Ağustos ve Eylül dönemi gibi görünmüyor.

Ayrıca, ağ etkinliği de ALICE yine bir istisna olmak üzere tüm tokenler için hızla artış gösteriyor. SAND, MANA ve ENJ’nin aktif adreslerinin sayısı son zamanlarda yükselişini sürdürüyor. Bu tokenlerin ayrıca günlük kitle etkileşim seviyesi de artışını sürdürüyor.

Böylece yukarıda bahsedilen trendler ışığında SAND, MANA ve ENJ’nin yükselişleri için herhangi bir engel görünmüyor. Öte yandan ALICE, rallisinin sürdürülebilir olması için MVRV oranını ve ağ etkinliğini iyileştirmesi gerekiyor.

Enflasyon oranları dünyadaki hemen hemen tüm ekonomilerde sorun haline geldi. İnsanlar enflasyondan korunmak için yeni yatırım araçları arayışını her geçen gün artırıyor. Durum böyle olunca yatırımcılar kazanmak için oyun teşvikine daha fazla ilgi gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin