MANA önemli bir çıkış yakaladı! Boğaları arkasına alan coin 1,5 doları hedefliyor
MANA önemli bir çıkış yakaladı! Boğaları arkasına alan coin 1,5 doları hedefliyor

MANA önemli bir çıkış yakaladı! Boğaları arkasına alan coin 1,5 doları hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA fiyatı seansa düşük bir notla başladı ve yüksek hacimle seansın zirvesine dokundu. Fiyat şu anda 0,59 doların en düşük seviyeleri nedeniyle haftanın başından bu yana %16 düştü. Yatırımcılar hâlâ panik havasında, son zamanlardaki geri dönüş, mevcut piyasa yapısı göz önüne alındığında önemsiz olabilir.

Anahtar noktalar

  • MANA fiyatı, düşük dalgalanmalardan dolayı 1 doların altında teknik bir dibe vurdu.
  • Artan hacim görünümü desteklediğinden, uzun süreli bir olumsuzluk bitmiş gibi görünmüyor.
  • Ayrıca, fiyat toparlanma yolunda ancak günlük grafikte yukarı yönlü dirençle karşı karşıya.

MANA fiyatı satın alma ivmesini yeniliyor

MANA fiyatının bundan sonra nereye gittiğini teknik tablodan anlayalım. Hafif bir yükseliş formasyonu oluşumu ve boğa delici mum kalıbı, aşırı satım piyasa yapısında fiyatta bir miktar geri sıçrama olduğunu gösterir.

Yeşil mum çubukları, güçlü satın alma momentumunun Çarşamba gününün yükseği 1,15 doları ve ardından yatay direnç çizgisini 1,50 dolarda alacağını gösteriyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), keskin bir artışla ortalama çizginin üzerine çıkar. Olumlu yanlılık, kısa vadede yukarı yönlü eğilimin devam edeceğine işaret ediyor. Hareketli ortalama yakınsama ıraksaması, artan yukarı yönlü momentum ile orta çizginin altında kalıyor.

Fiyat kritik 50 günlük ve 200 günlük EMA’ların (Üssel Hareketli Ortalama) altında baskı altında kaldığı için düşüş göz ardı edilemez. Yazım sırasında, MANA gün için %59,12 artışla 1,12 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin