featured

Son satışlardan ağır etkilenen MANA, kayıpları telafi etmek istiyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan Decentraland (MANA), kısa vadeli bir destek noktasından ayrıldı. Bu hareket ile MANA, yükseliş yapısını geçersiz kılma riski taşıyor.

MANA, 12 Mayıs’tan bu yana yükselen bir destek çizgisiyle birlikte artıyor. Yukarı yönlü hareket, 30 Temmuz’da uzun vadeli bir alçalan direnç çizgisinden bir kırılmaya neden oldu.

Ancak fiyat, yükseliş hareketini sürdüremedi ve kırılmadan kısa bir süre sonra düşüş yaşadı.

19 Ağustos’ta MANA, yukarıda bahsedilen artan destek çizgisinden ayrıldı. Bu düşüşten önce, hem artan destek noktası kırıldı hem de RSI, 50 işaretinin altına düştü. Bunların her ikisi de düşüş eğilimi belirtileri olarak kabul edilir.

Şu anda MANA için en yakın destek noktası 0,77 dolar seviyesinde bulunuyor. Bunun altında bir kırılma, keskin bir satışı ve aşağı yönlü hareketin hızlanmasını tetikleyebilir.

MANA grafik

Düşüş devam ediyor

@NFTgators adlı bir hesap, Decentraland satışlarının altı ayın en düşük seviyesine düştüğünü gösteren bir grafik tweetledi.

Talepteki bu düşüş, son 272 gündür düşen fiyata da yansıdı.

Yukarıda bahsedilen kırılma nedeniyle, fiyatın beş dalgalı aşağı yönlü hareketin dördüncü dalgasını henüz tamamlaması mümkündür. Bu ihtimalde, fiyat 0,77 dolar alanından ayrılacak ve 0,30 dolara doğru düşüşe geçecektir.

0,63 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda bahsedilen olumsuz senaryo ile karşılaşacağız. Öte yandan, 1,13 doların üstünde kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda düşüş eğilimi geçersiz kılınacak ve yükseliş başlayacaktır.

Yükseliş ihtimalinde, tüm zamanların en yüksek seviyesinden kritik yapılan MANA fiyat hareketinin bir A-B-C düzeltme yapısını tamamladığı görülecektir.

Bu nedenle, şimdi yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesinin bir parçası olarak yukarı doğru bir hareket başlatacak.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin