MANA fiyatında boğa döngüsü öncesinde düşüş gelir mi?

MANA fiyatında boğa döngüsü öncesinde düşüş gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse tokenleri, 2023’ün başlarındaki toparlanma rallisinin en yüksek kazananlar arasında yer aldı. Bu konuda en dikkat çekenlerden biri de MANA oldu. Sonuç olarak, Decentraland (MANA) önemli bir girişe tanık oldu. 

MANA fiyatı 0,287 $ seviyesinden U şeklinde bir toparlanmayı tetikledi. Ayrıca, MANA 1 Ocak’tan bu yana %136 arttı. Şu anda 0,73 $’lık çok aylık bir dirence meydan okuyor. Şimdi satın almak güvenli mi?

MANA fiyatı, tablosunun daha yüksek seviyelerini sürdürmek için birden fazla direnci aştı. Ayrıca, hacim faaliyetindeki istikrarlı büyüme, alıcıların istikrarlı bir ralli sürdürme taahhüdü ile vurgulanıyor.

MANA fiyatı düzletme yapacak mı?

Son iki gün içinde MANA fiyatı, 0,73 $ direncinde daha yüksek bir fiyat reddi oldu. Yükseliş momentumunun tükenmekte olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, kripto paranın küçük bir geri çekilme yaşaması muhtemel olduğundan, potansiyel alıcılar bu seviyeye girmeden önce dikkatli olmalıdır.

MANA fiyatının kısa sürede katlanarak büyümeye tanık olması nedeniyle geçerlidir. Bu nedenle, kısa vadeli tüccarlardan gelen kar rezervasyonu ve devam eden rallinin dengelenmesi ile MANA fiyatı geçici bir düşüş gösterebilir.

Olası bir geri çekilmede geri çekilme, yükseliş ivmesini geri kazanmak için fiyatları 0,6 dolara veya 0,537 dolara düşürebilir.

Teknik gösterge

  • Göreceli Güç Endeksi : Günlük RSI eğimi aşırı alım bölgesine sıçradı, bu metacoinin kısa sürede agresif bir ralliye tanık olduğunu ve bu nedenle bir geri çekilmenin fazla alımı dengeleyebileceğini gösteriyor.
  • EMA’lar : 0,73 dolar civarında hareket eden 200 günlük EMA, bu seviyenin direnç gücünü artırıyor.
  • Direnç seviyesi – 0,73 dolar ve 0,823 dolar
  • Destek seviyesi – 0,676 dolar ve 0,6 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin