MANA fiyatı kritik seviyeleri kırmayı başardı! Sıradaki hedef belli oldu!
MANA fiyatı kritik seviyeleri kırmayı başardı! Sıradaki hedef belli oldu!

MANA fiyatı kritik seviyeleri kırmayı başardı! Sıradaki hedef belli oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA fiyatı, Perşembe günü üst üste dördüncü gün için kazanç sağlıyor. Bununla birlikte, fiyat aralığa bağlı bir şekilde ancak yükseliş eğilimi ile hareket ediyor. Fiyat 2,60 dolar yakınlarında iki haftanın en yüksek seviyelerine ulaştı. Böylece kısa vadeli bir ticaret aralığının kırılmasıyla sonuçlandı. Yayınlanma zamanı itibariyle, MANA, CoinMarketCap’e göre %2,44 artışla 2,60 dolarda işlem görüyor ve 779.272.033 dolar işlem hacmine sahip.

MANA fiyatı daha da yükselmeye hazır

Günlük grafikte azalan trend çizgisi, 3,55 dolardan başlayan boğalar için güçlü bir direnç bariyeri görevi görüyor. Fiyat, 9 Şubat’ta direnç çizgisini geçmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Buna ek olarak, 16 Şubat’ın yükseğinden yaklaşık %30 değer kaybetti ve kısa bir süreliğine kritik 200 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) 2,41 dolardan altına düştü.

Şu anda, MANA fiyatı tekrar düşüş eğilimi çizgisini kırma girişiminde bulunuyor. Bu olursa, MANA fiyatı 3 dolar için açık olacaktır. Ayrıca, sürekli satın alma baskısı ile 3 doların üzerinde bir kabul, kolayca 3,50 doları alacaktır. Diğer taraftan, trend çizgisinin üzerinde bir günlük kapanış verememek, yükseliş görünümünü geçersiz kılacak. İlk aşağı yönlü hedef, 200-EMA ile çakışan 2,40 dolar olarak belirlendi.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, güçlü yükseliş momentumu ile ortalama çizginin üzerine çıktı ve şu anda 52 seviyesinde bulunuyor..

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerine çıkmaya çalıştı. Göstergede bir artış yukarı görünümü güçlendirecek.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin