Decentraland (MANA) fiyatı çok yakında bu seviyeleri geri alabilir! İşte nedeni
Decentraland (MANA) fiyatı çok yakında bu seviyeleri geri alabilir! İşte nedeni

Decentraland (MANA) fiyatı çok yakında bu seviyeleri geri alabilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıldız metaverse tokenlerden biri olan MANA fiyatı geçtiğimiz hafta boyunca önemli bir toparlanma yaşadı. Bu da düzeltme aşamasından bir ara verildiğini ortaya koyuyor. Ayrıca teknik tablo, bir fincan ve kulp desenini ortaya çıkararak mevcut iyileşmeyi işaret ediyor. Bu model, alıcıların haftalık 2,9 dolarlık direnci kırmasına yardımcı olabilir.

MANA için önemli teknik noktalar

Decentraland fiyatındaki düzeltme aşamasında, alt fiyat günlük zaman çizelgesi grafiğinde düşen bir kama modelini işaret ediyordu. Bu model, ayıların mitinglerde satış yapmasına yardımcı oldu. Ardından kripto parayı 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesine yani 1,7 dolar düşürdü.

Ancak Ocak ayının son haftasında, alıcılar 2 dolarlık destekten %40 fiyat toparlanması yaptı. Kripto para fiyatı formasyonun direnç trend çizgisini delip ay sonuna kadar 2,88 dolara kadar ulaştı.

MANA alıcıları kripto para fiyatını 200 DMA’nın üzerinde tutmayı başardı ve bu da yükseliş eğiliminin bozulmadığını gösteriyor. Ayrıca, son toparlanma 20 DMA’yı olası bir destek seviyesine çevirdi. Günlük Göreceli Güç endeksi 48 seviyesinde yani aşırı satım bölgesinden etkileyici bir toparlanma ile bu ralliye yardımcı oluyor.

Fiyat hareketindeki V-Şekilli toparlanma, bir fincan ve kulp modelinin oluşumunu ortaya koyuyor. Bu formasyonda MANA fiyatı, 2,9 dolarlık boyun çizgisine yönlendirmeli.

Metaverse coin için 2,9 dolarlık birleşik direncin üzerinde bir yükseliş kırılması ve günlük mum kapanışı, 3,5 dolar işaretine %20’lik bir ralli onayı olabilir.

Bununla birlikte, alıcılar tutamak kısmını 2,45 doların üzerinde tutamazlarsa, alt değer 2 dolara düşecek ve bu da alıcıların bu desteğe olan ilgisini teyit etmelidir.

Direnç seviyeleri: 2,9 dolar ve 3,5 dolar

Destek seviyeleri: 2,45 dolar ve 2 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin