MANA Fiyat analizi: Kritik destek bölgesine çekilen MANA, bu noktadan bir sıçrama yapar mı?
MANA Fiyat analizi: Kritik destek bölgesine çekilen MANA, bu noktadan bir sıçrama yapar mı?

MANA fiyat analizi: Kritik destek bölgesine çekilen MANA, bu noktadan bir sıçrama yapar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto Yatırımcıları ve özellikle kripto tüccarları, analizlerinde Metaverse Coin’leri ihmal etme ve daha çok Ripple, Iota, Ethereum, Bitcoin, vb. gibi “standart kripto paralara” odaklanma eğiliminde. Peki ya MANA fiyatı? Bu Metaverse tokeni son bir senede aşırı derecede yükselmeyi başardı ve hatta fiyatı yaklaşık %680 artarken gündemi bir hayli meşgul etti. MANA fiyat tahmininde, daha da yükselme potansiyeline sahip olduğu için MANA tokenini teknik bir perspektiften analiz edeceğiz.

Decentraland nedir?

Decentraland, kullanıcıların dijital gayrimenkul, sanat ve takas edilemez tokenler (NFT’ler) satın alabilecekleri, ticaret yapabilecekleri ve oluşturabilecekleri sanal bir dünyadır. Kullanıcılar, sanal dünyada oyun oynayarak ve farklı girişimlere katılarak bunu başarabilirler. Ethereum blok zincirinde çalışır. Decentraland’de iki farklı türde token çalışır. Bunlar:

LAND – Dijital gayrimenkulü tanımlayan arazi paketlerinin satın alınmasını belirlemek için kullanılan, değiştirilemez bir token (NFT).

MANA – LAND’ın yanı sıra Decentraland’da uygulanan sanal varlıklar için ödeme görevi gören bir kripto para birimi.

Decentraland (MANA) fiyatında son durum

Facebook “Meta” olarak yeniden markalaştığında, Decentraland fiyatı yüzde birkaç yüz artabildi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,935$’a ulaştı. Fiyatlardaki bu büyük artış, fiyatların düşmesine neden olan büyük bir kâr alma olayına neden oldu. Güçlü satış bir anda gerçekleşti ve fiyat ana destek bölgesine kadar çekildi. Bu noktada Decentraland fiyatının daha az hareket ettiği görülüyor.

MANA/USDT haftalık grafik

MANA Fiyat tahmini – MANA tokeni tekrar yükselecek mi?

MANA Fiyatı ana desteğine kadar düzeltildiğinden, olası bir ABC dizisi oluştu. Bu sıralama, yeni en yüksek veya tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlememize yardımcı olabilir. Bu durumda, 100 uzatma satırına göre yeni zirvenin 7,85$ civarında olabileceğini görülebilir. Bu da yaklaşık %175’lik bir artış anlamına geliyor. Buradaki tek şart, MANA fiyatının ana desteğini aşağı yönlü kırmamasıdır.

MANA/USDT

Teknik analiz yapanlar ticarete ve grafikleri analiz etmeye farklı şekilde yaklaşırlar. Destek/direnç seviyelerini takip etmeye karar verebilir veya Fibonacci düzeltmelerine ve hatta işlem hacimlerine bakabilirsiniz. Öte yandan her zaman önemli olan, risk toleransınızı belirlemek, yönetmek ve planınıza bağlı kaldığınızdan emin olmaktır.

MANA fiyatları birçok gösterge tarafından teyit edilen güçlü bir destek alanına ulaştı. Bu nedenle, yakında daha yüksek seviyelerin oluşabileceği görülebilir.

Öte yandan, bu tamamen kripto para piyasasının bir bütün olarak performansına da bağlı. Kripto piyasası ek bir düşüşe maruz kalırsa MANA fiyatları daha da düşebilir.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin