Decentraland fiyat analizi: MANA bu seviyenin üstünde ralliye işaret ediyor!
Decentraland fiyat analizi: MANA bu seviyenin üstünde ralliye işaret ediyor!

Decentraland fiyat analizi: MANA bu seviyenin üstünde ralliye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) yatırımcıları, günlük düşen bir kama modeli içinde agresif bir şekilde satış yapıyorlar. Bu tersine dönüş modelinden kaçmak, durgun aşağı ralliyi sona erdirecek ve fiyatta yönlü bir hareket sağlayacak. Bununla birlikte, birleşme trend çizgileri arasındaki aralık, ticaret yapılmayan bir bölge olarak kabul edilmeli.

Anahtar noktaları:

MANA fiyatı, kama modelinden çıkmaya hazırlanıyor.

MANA fiyatı 200 günlük SMA’nın altına düştü.

Decentraland tokenindeki 24 saatlik işlem hacmi 308.2 milyon dolar ve bu da %23,7’lik bir kayba işaret ediyor.

TradingView Chart

10 Mart’ta MANA çifti 2,45 dolarlık ters dirençten geri döndü ve %9,3 düştü. Kripto para fiyatı, düşen bir kama modeli içinde kademeli olarak düşer. Bu tersine dönüş paterni, kripto para fiyatı genel direnci kırdığı için yeni bir toparlanma rallisi başlatabilir. Fiyat modelinin zirvesine yaklaşan fiyat hareketi, yakında belirleyici bir kırılma sağlayabilir.

Düşen trend çizgisinin üzerinde bir kırılma ve kapanış, yatırımcı hissiyatının rallileri sa tmaktan dip satın almaya geçtiğini gösterir. Satın alma baskısı Decentraland’ı 3.4 dolara çıkarabilir. Yükseliş tezinin aksine, satıcılar kripto para fiyatını destek trend çizgisinin altına çekerse, altcoin 2 dolar psikolojik seviyesine düşer ve ardından Ocak ayının en düşük seviyesi 1,7 dolar olur.

Teknik gösterge

Mevcut düzeltme rallisi, kripto para fiyatını 200 günlük SMA’nın altına düşürdü. Ayrıca, SMA’yı yeniden test eden yüksek fitili reddetme mumu, bu desteğin dirence dönüştüğünü gösteriyor. Yavaş yavaş yükselen ortalama yönlü hareket endeksi (21), artan temel düşüş momentumunu gösteriyor.

Direnç seviyesi: 2,48 dolar ve 3,81 dolar

Destek seviyesi: 2,21 dolar ve 2 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin