MANA analizi: Varlık kısa vadeli kazanç gösterebilir mi?

MANA analizi: Varlık kısa vadeli kazanç gösterebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı son dört gündür galibiyet kazandı. Bu dört günlük süre zarfında %11.5’lik bir kazanç sağladı. Bu toparlanma sırasındaki hacim artışı, yatırımcıların yükselen fiyatlara güvendiklerini gösteriyor. Sürekli satın alma sayesinde altcoin, son iki aylık aralık rallisinden kurtulabilir.

MANA analizi: Decentraland’ın 1 aylık performansı 

13 Temmuz’da MANA fiyatı 0,75 dolarlık dip destekten toparlandı. Bir ay içinde %44,61 arttı. Bugün, %0.88’lik bir artışla, kripto para alıcıları bu teselliyi bir yükseliş patlaması ile sonlandırmaya çalıştı. Diğer varlıklar gibi hafta sonunu daha durağan geçiriyor.

Bununla birlikte, kırılmayı doğrulamak için günlük mum çubuğunun yeterli hacim artışı içinde 1,1$ boyun çizgisi direncinin üzerinde kapanış yapması gerekiyor. Koparma sonrası ralli, MANA fiyatını %26,2 artışla 1,36 dolar direncine itebilir.

Yükseliş momentumu devam ederse, altcoin tavanı aşabilir ve bir sonraki önemli destek bölgesi olan 1,68 dolara tırmanabilir.

Aksine, MANA fiyatı 1,1 dolarlık dirençten geri dönerse ve 20 günlük EMA’nın kırılması, konsolidasyon aşamasının yeniden başladığını gösterecektir.

Teknik gösterge

  • Bollinger bandı göstergesi: En son fiyat atlama etiketleri, göstergenin üst bandı, kırılmadan önce bir küçüğün makul olduğunu gösterir. Bununla birlikte, dinamik destek sunan orta hat, iyileşme aşamasını sürdürmelidir.
  • RSI göstergesi: Günlük RSI eğimi, yükselen yükseliş momentumunu gösteren fiyat hareketinden daha önemli bir ralli gösteriyor. Bu pozitif sapma, fiyatın sonunda bu 1,1 dolarlık direnci kırması gerektiğini gösteriyor.
  • Destek seviyesi: 0,935$ ve 0,75$
  • Direnç seviyesi: 1,1$ ve 1,36$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin