MANA analizi: Varlık kısa vadeli kazanç gösterebilir mi?

MANA analizi: Üçgen koparmasıyla fiyat yüzde 40 artabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox ile beraber Metaverse’ün önemli projelerinden biri olan MANA, yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Kripto para birimi Metaverse söylentisinin başladığı ilk zaman diliminde ciddi bir ralliye başlamıştı.

MANA analizi için yeni bir formasyon göstergesi ortaya çıkıyor. Uzun süredir 1 doların altında sıkışan varlık için oluşan yapı piyasayla beraber iyiye işaret ediyor gibi. İşte Decentraland için öngörülen fiyat hareketleri…

MANA fiyatı, günlük grafikte simetrik üçgen formasyonuyla sonuçlanan 0.70$ işaretinden yukarı yönlü bir dönüş gösteriyor. Destek trend çizgisinin yardımıyla, alıcılar piyasa fiyatını 0,80$ bölgesinden yukarı tutuyor. Böylece, artan yükseliş etkisi, üçgen formasyonunun direnç trend çizgisini aşmak için bir kırılma girişimi hazırlar. Kopuş, bu tokeni satın almak için bir fırsat olarak görmeli misiniz?

MANA analizi: Alım fırsatı var mı?

Nisan-Mayıs kan banyosunun ardından MANA/USDT paritesi yatay bir yolda ilerledi. Bununla birlikte, teknik tablo konsolidasyonu simetrik bir üçgen modelinde yansıtıyor.

Kripto piyasasında Haziran ayı sonundaki satışlar, bu model içinde bir ayı döngüsünü tetikledi ve altcoini %20 oranında düşürdü. Ayrıca, yükselen destek trend çizgisi yükseliş momentumunu tazeledi ve MANA fiyatı %12,5 toparlandı.

Simetrik üçgen formasyon, trendi genişleten bir devam formasyonudur. Bununla birlikte, desen her iki tarafta da kırılma olasılığına sahiptir. Yani aşağı ya da yukarı gitme olasılığı oluşur.

Bu nedenle, genel dirençten olası bir kırılma, MANA fiyatını %50 artışla 1,35$’a yükseltebilir. Tersine, destek trend çizgisi kırılımı fiyatı Mayıs’ın düşüğü 0,627$’a geri çekebilir.

Teknik gösterge

RSI göstergesi: Bir aralık rallisine rağmen, yükselen günlük RSI eğimi, yükseliş eğiliminde istikrarlı bir yükselişe işaret ediyor. Bu nedenle, gösterge yakında yükseliş bölgesini gösterebilir.

Bollinger bandı göstergesi: Son fiyat artışıyla birlikte MANA fiyatı, MANA fiyatından bu yana sürekli direnç sağlayan göstergenin orta çizgisini kırdı. Bununla birlikte, azalan trend çizgisi ile hizalanan üst bant, üst bariyerin direncini arttırır.

  • Direnç seviyesi: 0,93 dolar, 1,12 dolar
  • Destek seviyesi: 0,76 dolar, 0,62 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin