MANA, 1 haftada uçtu: Peki buradan alım yapılır mı?
MANA, 1 haftada uçtu: Peki buradan alım yapılır mı?

MANA, 1 haftada uçtu: Peki buradan alım yapılır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta sonuna doğru Metaverse kripto birimleri patlama yaşamıştı. Facebook’un yeni Meta tanımı kripto dünyasını da yakından ilgilendirmişti. Asıl 1-2 hafta önce Metaverse haberleri yayılsa da bu hafta etkisini daha çok gösterdi. Bu alanda en çok dikkat çeken varlık ise MANA oldu. Bir haftada kripto birimi neredeyse uzaya çıktı.

Decentraland geçen haftaki kapanış fiyatından sonra %265’lik bir kazanç kaydetti. MANA, AXS ve SAND, bir önceki kapanış fiyatından sonra fiyatlarda büyük bir artış gösterdi. En iyi Metaverse kripto projelerinin yerel belirteçleri oldu.

Decentraland, son 1 ay içinde yüzde 300, 1 haftada ise yüzde 200’ün üzerinde değer kazandı. Anlık pump hareketlerinde ise yüzde 100 sıçrayışa imza attı. 1-2 ay öncesine kadar alım yapan biri parasını 5’e katladı. Ancak şu an alım için temkinli olmak gerekiyor. İşte haftalık ve günlük MANA fiyat analizi.

MANA haftalık grafik

Geçen hafta Decentraland, RSI göstergesinin seviye-25’in altında daha düşük değerler yazdırmadı. Buna ek olarak boğaların 23 Ağustos düşüş eğilimini direncin üzerinde yolunu bulması önemli bir değer oldu. Böylelikle MANA açılıştan kapanış fiyatına %265 fırladı.

RSI ikinci kez 75 seviyesinin üzerine çıktı. MANA/USDT tekrar yükseliş trendine girdi. Ancak bu noktada tüccarlar şimdi yükseliş trendine ölçeklenme şansı için bir fiyat düzeltmesi yapmasını umuyor.

MANA günlük grafik

MANA tarafında günlük verilerde yine iyi çalışıyor. Ancak burada 4,80 dolar direncini kıramadı. RSI, seviye-25’in altına düşmeden seviye-75’in üzerinde daha yüksek okumalar yazdı. Günlük zaman çerçevesi eşit bir yükseliş trendini yakaladı.

Ayıların düzenli ve gizli düşüş eğilimi biçimindeki girişimleri dikkat çekti. Bu noktada, 28 Ekim günü yaklaşık %400’lük bir artışa rağmen direnç kırmayı başaramadı. Genel olarak bir düzeltmenin yapması daha olası olarak gözüküyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin