Kripto para düzenlemesi, yatırımcı koruması sağlayacak
Kripto para düzenlemesi, yatırımcı koruması sağlayacak

Malezya’dan kripto para düzenlemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malezya Maliye Bakanı, ülkenin kripto para birimleri ile ilgili düzenlemeleri konusunda bir Fintech konferansında açıklama yaptı. Malezya’dan kripto para düzenlemesi yakında geliyor.

Kripto para düzenlemesi, yatırımcı koruması sağlayacak

Bu yeni düzenlemelerin 2019’un ilk çeyreğinde yürürlüğe girmesi ve borsalara ve ICO’lara yeni kurallar getirmesi bekleniyor. Malezya, ülke içinde kripto para birimi endüstrisi için düzenlemeler koymaya hazırlanıyor.  Kripto para borsaları ve ICO’lar için kılavuzların 2019’un ilk çeyreği itibarıyla yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Malezya Maliye Bakanı Lim Guan Eng, düzenlemelerin dijital para birimi borsalarını ve ICO’ları yönlendireceğini açıkladı. Maliye Bakanı konuya yönelik açıklamaları 2018 Fintech Konferansı’nda yaptı. Bu kararın, yeni bir varlık sınıfı olan kripto paraları düzenlemeyi ve geniş çapta kullanımını desteklemeyi amaçladığı belirtiliyor. Kripto paralarla ilgili tüm kişilerin korunmasına yardımcı olmak için ülke gerekli düzenlemeleri de yapmayı planlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin