featured

Makro verilerle Bitcoin haftalık kapanışı nasıl yapabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin haftalık kapanışa doğru ilerliyor. Yarın BTC’nin yapacağı kapanış yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilecek. 19.000 dolar altında yapılacak kapanış kötü senaryoyu yeniden aktif hale getirir. Geçemediği dirençler artık daha da zorlaşıyor. Destekler ise zayıf kalabiliyor. İşte bu süreçte yatırımcılar daha dip noktaları arıyor. Bitcoin haftalık kapanış öncesi farklı neler var?

Bitcoin fiyatı iki kez 18.200 dolara ulaştığı haftayı geride bırakıyor. Dalgalı bir hafta olması nedeniyle volatil bir piyasa izledik. Cuma günü düşen piyasalara rağmen, Bitcoin fiyatını 19.000 doların üzerinde sabit tutmayı başardı. 

Oynaklık devam ederse, Bitcoin’in saatler içinde 18.000 doların altına düştüğünü veya 20.000 doların üzerine çıktığını görebiliriz.

Bitcoin haftalık kapanış öncesi bu hafta neler yaşadı?

En büyük sanal para biriminin fiyatı, haftanın başında hızlı ve keskin bir hareketle 18.230 dolara düştü ve bu da diğer dijital varlıkları da aşağı itti. Kötü tablo Fed toplantısı ve faiz kararıyla birlikte daha da ateşlendi.

Bitcoin’in 19.500 doların üzerinde güçlü bir direnç bulduğunu ve BTC’nin ve tüm piyasanın 20.000 dolara yaklaşmasını zorlaştırdığını görüyoruz. Gerçekten de, bu hafta Bitcoin için maksimum fiyat Binance borsasında 19.955 dolara yakındı.

Bununla birlikte, Bitcoin 19.955 dolara yükseldiğinde piyasa hızlı tepki verdi ve bir kez daha aşağı doğru hareket etti. Sürekli bir satış baskısı fiyatın yukarı gitmesine engel oldu.

İşlem yapabilmek için destek ve direnç seviyeleri Bitcoin yatırımcıları için çok önemli. Asıl soru önümüzdeki aylarda neler olabileceği ile ilgili. Avrupa için ve jeopolitik durumla birlikte işler kötüye giderse Bitcoin fiyatında daha büyük bir düşüş olabileceğini de görmek mümkün.

Kısacası, Bitcoin haftalık kapanış için 19.500 hatta psikolojik sınır olan 20K üstünde iyi bir kapanışa imza atmalı. Fiyatın şu an izlediği politika dar bir alanda kaldığını gösteriyor.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin