Makro guru, kripto piyasası için önemli uyarıda bulundu!

Makro guru, kripto piyasası için önemli uyarıda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, borsadaki potansiyel olumsuzluğun önümüzdeki aylarda kripto fiyatlarını tehdit edebileceğini söyledi. Son günlerde durgun olan piyasayı yorumlayan guru analist, önemli uyarılarda bulundu. Kripto piyasasında yaşanılan durgunluğa da dikkat çekti.

Pal, 925.800 Twitter takipçisine Nasdaq üzerinden örneklendirme yaptı. Takipçilerine Nasdaq ve kripto piyasası korelasyonunu paylaştı. Teknik analiz açısından, kritik desteği kırılırsa endeksin potansiyel olarak daha düşük dipler yapma eşiğinde olduğunu söyledi. Guru,

“Hisse senetlerinin tutunamaması, düşük seviyenin çıkarılması durumunda ciddi aşağı yönlü riskleri ortaya çıkardı.”

Kripto piyasası, Nasdaq karşısında

Raoul Pal, kripto piyasası için yeni düşüşler görmeyebilir. Ancak mevcut makro koşulların, dijital varlıkları onunla birlikte aşağı çekebilecek büyük bir düzeltmenin gelebileceği konusunda da uyarısını yaptı. Raoul Pal,

“Enerji hisse senetlerini, petrol emtialarını vb. kırmızı renkte görmek, hızlandırılmış bir paniğin tam bir ‘korelasyonu’ riskini artırmaya başlar. Saklanacak tek yer dolar ve muhtemelen tahviller olacaktır (çünkü herkes kısadır).”

Pal, Real Vision ile yaptığı yeni bir röportajda, kriptonun düzeltme aşamasına gelmesi durumunda, genel olarak değişen bir piyasa yapısı içinde daha fazla gürültü olacağını düşünüyor. Guru analist son olarak kripto piyasası için şunları aktardı:

“Girmek istediğim şeylerin pozisyonlarını katmanlamak için dezavantaj arıyorum… Açıkçası, kripto buna yakalanacak ve daha da düşecek ama sanırım hepimiz bunun iniş çıkışlarına alıştık. Düşük seviyeyi aştığını düşünmüyorum, bu yüzden sadece daha fazla gürültü olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl içinde bulunduğumuz bu geniş özensiz aralıktayız.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin