Temel Bitcoin fiyat göstergeleri, boğaların bu seviyeyi satın aldığını gösteriyor
Temel Bitcoin fiyat göstergeleri, boğaların bu seviyeyi satın aldığını gösteriyor

Makro analist piyasayı yorumladı: “Kimse kripto paraların trilyon dolarlık potansiyelini anlamıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Makro analist ve Real Vision CEO’su Raoul Pal, kripto alanında neredeyse hiç kimsenin Bitcoin’in ve altcoin piyasasının gerçek değerini anlamadığını söylüyor.

“Bitcoin ve kripto para piyasasının potansiyel değeri trilyonlarca dolar”

Eski Goldman Sachs hedge fonu yöneticisi, fırsatın çok büyük olduğunu ve Bitcoin’in uzun vadede hayatta kalan tek kripto para olmayacağının neredeyse garanti edildiğini söylüyor.

Kriptoda neredeyse hiç kimse finansal piyasaların boyutunu anlamıyor. Kazanan her şeyi almayacak (tek bir coin kalmayacak). Her blok zincirinin kendi sınırlamaları olduğu ve finans dünyasının karmaşıklığına uygun olduğu için bu neredeyse imkansız.

En bozulmamış olan Bitcoin, süper bir blok zinciri ağı ve risk eğrisi buradan hareket ediyor. Bir kazanana tahakkuk eden başka herhangi bir sonuç, sahte umutlar ve hayallerden başka bir şey değildir. Bu yüzden tüm DA alanını önemsiyorum. Pek çok muazzam kazanan, birçok başarısızlık, çok sayıda dolandırıcılık, çok sayıda yanlışlık olacak, ancak sonunda tüm bunları birbirine bağlayan dijital varlıklar, tokenler, protokoller ve kriptolarda trilyonlarca ve trilyonlarca değer birikecek.

Sektöre her yıl milyarlarca dolar akıyor

Pal, Bitcoin’in dünyadaki en iyi teminat biçimi olduğuna inandığını ve kripto varlıklarının bozmaya hazır olduğu sektöre bir örnek olarak her yıl döviz piyasaları ve yerleşim katmanlarından trilyonlarca doların aktığına işaret ettiğini söylüyor.

Küresel devlet tahvil piyasasının büyüklüğü 123 trilyon dolar. Bitcoin için oldukça şaşırtıcı bir fırsat. Küresel custody’nin büyüklüğü 23 trilyon dolar. Bu Bitcoin’e ve muhtemelen ETH’ye tahakkuk edecek. Yerleşim katmanı yıllık 4 katrilyon doların üzerinde. Muhtemelen BTC ve ETH ve özel olanlar dahil diğer blok zincirlerine akacak. Türev katmanı ise başka bir 1,2 katrilyon dolar. Baskın oyuncu olarak BTC’den çok ETH’ye benziyor. Küresel olarak işlem gören toplam hisse senetleri yaklaşık 70 trilyon dolar. Yıllık döviz piyasası işlemlerinin toplam büyüklüğü 1,7 katrilyon dolar. Toplam küresel borç piyasası 260 trilyon dolar.

Pal, lider akıllı sözleşme ağının kullanım durumları göz önüne alındığında, Ethereum’un uzun vadede Bitcoin’in piyasa değerini aştığını görürse şaşırmayacağını söyledi.

Benim önsezim, BTC’nin mükemmel bir teminat katmanı olduğu, ancak yukarıdaki nedenlerden ötürü 10 yılda piyasa değeri açısından ETH daha büyük olabilir. Para ve teminat sadece temel katmandır. Her şey üstüne inşa edilir. Değer deposu teminattır, güven katmanı ve değer değişimi daha büyüktür.

Bu arada 400 milyon Apple Pay kullanıcısı artık kripto para satın alabilecek. Ayrıntılar buradaki yazımızda.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin