Maker günlük transferleri, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü
Maker günlük transferleri, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Maker günlük transferleri, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi’deki büyüme, MakerDAO’nun yönetişim tokeninin yeni ATH’lere ulaşmasını sağladı.
Ölçüm sitesi Glassnode’a göre, Maker ’ın son 24 saatteki transfer hacmi, 13 Ağustos 2020’de belirlenen 10,9 milyon ABD Dolarlık eski ATH’yi geçerek 11 milyon ABD Dolarlık ATH’ye ulaştı.
Transfer hacmi, zincir üzerinde aktarılan kripto paraların toplam değerini gösterir.

Glassnode, ağ katılımcıları arasında fon transferini içeren transfer hacmi ile borsalardaki genel ticaret hacmi arasında ayrım yapar; bunlardan bazıları zincir dışı gerçekleşir ve ayrıca dahili cüzdanlar arasında yeniden karıştırmayı içerir. Maker’ın günlük işlem hacmi bugün 1 milyar dolara yaklaşıyor.

Maker fiyatı da son 24 saatte % 50’nin üzerinde arttı. Birlikte ele alındığında, metrikler tokende büyük ölçüde artan bir talep olduğunu gösterir.

Maker fiyatı, Aralık ayının çoğunda 500 $ ‘larda büyük ölçüde dalgalandı, ancak yeni yıl gününe kadar 600 $’ ı geçti, o zamandan beri performansının önemli bir göstergesi olan bir büyüme hamlesi. 6 Ocak’ta (kısa da olsa) 1.244 $ ‘lık dikkat çekici bir ATH’ye ulaştı. Bugün yaklaşık 1.750 dolarlık etkileyici bir ATH’de duruyor.

MKR’nin son rallisi, büyüyen bir DeFi sektörünün sonucudur. MKR, MakerDAO’nun yerel stablecoin’i DAI’yi 1 $ fiyatla stabilize etmeye yardımcı olan bir yönetişim tokeni.

Bir yönetişim tokenini satın almak, bir şirkette hisse satın almak gibidir. Örneğin MKR sahipleri, MakerDAO’nun sürekli onay oylama sisteminde oy hakkı kazanır. Bu, sahiplerini tokenlerinin değerini düşürmemek için sisteme fayda sağlayacak şekilde oy kullanmaya teşvik eder.

Tahtadaki kriptolar, Bitcoin’in devam eden tarihi boğa rallisi arkasında oldukça güvenli görünüyor. Bugün elde edilen en yüksek kazanç, her ikisi de geçen hafta % 50 büyüyen Bitcoin yan ürünleri Bitcoin Cash ve Bitcoin SV tarafından elde edildi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin