Majör coinler son durum: BTC, ETH, XRP, ADA ve BNB fiyat analizi

Majör coinler son durum: BTC, ETH, XRP, ADA ve BNB fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu yaşanılan düşüşle birlikte son günlerin en büyük kırılımı gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta yaşanılan düşüşten daha derin bir geri çekilme yaşandı. Majör coinler de bu durumdan etkilendi. Peki majör coinler için son durum ne? Toparlanma sinyalleri var mı?

BTC/USD grafiği

Kripto varlıklarındaki düşüş Bitcoin ile birlikte gerçekleşti. Gün içinde anlık %17’ye geri çekilme yaşandı. BTC şu an ise biraz daha toparlanan bir süreç izliyor.

Lider kripto para birimi neredeyse 40 bin dolarlık likidite bölgesine kadar indi. Düşüşe yüksek işlem hacmi de eşlik etti. Bu da yatırımcıların pozisyonlarını sabitlemiş olabileceği anlamına geliyor.

Bitcoin, 50.000$ civarında bir geri dönüş beklenebilir. Alıcılar bunu yapabilirse, CME açığını kapatmak için artış 53.000 dolara kadar devam edebilir. Anlık olarak 58.000 $ seviyesinde dolaşıyor.

ETH/USD grafiği

Altcoinlerin lider para birimi Ethereum, Bitcoin kadar sert düşüş yaşamadı. Son 24 saat içinde yüzde 15’lik bir kayıp yaşadı. Bu da majör coinler için iyi bir haber oldu. 

Düşüşe rağmen, Ethereum (ETH), 4.000 dolardaki hayati desteğin üzerinde kalmaya çalışıyor. Boğalar günün sonunda bunu başarabilirse, gelecek hafta 4.500 dolara sıçrama görebiliriz. Şu anki fiyatı 4.000 doların biraz üzerinde.

XRP/USD grafiği

Önemli altcoinlerden biri olan Ripple, listenin en çok kayba uğrayan varlığı oldu. Dün bu yana XRP, %20’lik bir kırılım gerçekleştirdi. 0,70 cent seviyesine kadar çekilen kripto para birimi sonrasında dönmeyi başardı.

Günlük mum bu seviyenin üzerinde sabitlenirse, alıcılar inisiyatifi ele geçirebilir. Bu sayede XRP oranını 0,85 dolardan en yakın dirence geri alabilir. Böyle bir senaryo önümüzdeki haftanın sonuna kadar geçerliliğini korur.

ADA/USD grafiği

Cardano, major coinler arasında kabul edilebilir bir düşüş yaşadı. Şu an bir toparlanma içine giren ADA, kritik seviyelerden geri döndü. 

Cardano, 1.072 $ desteğe neredeyse değdi. Düşüş, yüksek işlem hacmiyle desteklenmiş oldu. Yakında bir düzeltme görme olasılığının olduğu anlamına geliyor. Bu olursa, hafif bir büyüme ADA’yı kısa süre içinde 1,50 dolardan en yakın direnç alanına götürebilir. Şimdiki 1,40 dolar seviyeleri ADA varlığında kabul edilebilir seviyeler.

BNB/USD grafiği

Listenin en az kaybını yaşayan majör coinler arasında oldu. Tasfiye işlemlerinde en az zararı borsa varlıkları olur. BNB coin bunlardan biri. Son 24 saat içinde en çok yüzde 13’lük kayıp gördü. 

Günlük grafikte Binance Coin (BNB), 490 dolar civarında en likidite bölgesine geri döndü. Yerel borsa parasının fiyatı hayati işaretin 500 doların üzerinde kalabilirse, boğalar kayıp pozisyonlarını geri yüklemek için güç toplamaya başlayabilir. Şu anki fiyatı ise 560 $ civarında.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin