featured

Majör altcoinler, bugün Avrupa’nın en büyük borsasında görücüye çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsasında işlem gören ürünlere (ETP’ler) olan ilgi iyice artıyor. Bu ilginin sonucunda geleneksel borsalar kripto varlıkları listelemek için daha çok istekli oluyor. Avrupa’nın önde gelen borsası ise majör altcoinleri listeliyor.

Üç ürün yakın zamanda Avrupa’nın en büyük borsasına girerek dijital varlıkların yatırımcılara olan etkisini artırdı. Özellikle, DeFi Technologies Inc.’in bir yan kuruluşu olan İsviçreli varlık yöneticisi Valor Inc., 6 Nisan’da Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında Valor Cardano (ADA), Valor Polkadot (DOT) ve Valor Solana (SOL) ticaretine başladı. Bu başlangıç Avrupa’da bir trend rüzgarını estirdi. Fintech şirketi, PRNewswire tarafından paylaşılan bir basın açıklamasındaki duyuruya göre;

“ETP’ler, bireysel ve kurumsal yatırımcıların bankaları veya komisyoncuları aracılığıyla ADA, DOT ve SOL tokenlerına kolayca ve güvenli bir şekilde maruz kalmalarını sağlayacak.”

Majör altcoinler, Avrupa’nın en gözde borsasında

Piyasanın önemli varlıkları arasında gösterilen ADA, DOT ve SOL listelemesi yatırımcıları sevindiriyor. Yatırımcılar bir kripto cüzdanı açma sürecinden geçmek zorunda kalmadan Cardano, Polkadot ve Solana ağlarının yerel tokenlerine güvenli ve daha kolay bir şekilde erişebilecekler.

Son ETP’lerin Valor’un Valor Uniswap (UNI), Valor Avalanche (AVAX) ve Valor Terra (LUNA) ve amiral gemisi Valor Bitcoin Zero ve Valor Ethereum Zero ürünleri.

ETP’ler yatırımcıları geleceğin endüstrisine katılmalarını sağlıyor

Son major altcoinler listeye dahil olarak yatırımcıların daha çok ilgisi bu yöne doğru gidiyor. Kripto borsaları ya da benzer alanlarda uğraşmak istemeyenler için bu pazarlar daha da önemli. DeFi Technologies CEO’su Russell Starr şu demeçe yer verdi:

“Ürün tekliflerimizi yeni borsalarda genişletmeye devam ettikçe, daha da fazla insan finansal hizmetler sektörünün geleceğini yeniden yazan bir sektöre katılmaya erişebilecek. Yatırımcılar, kendini kurarken kriptoya girme fırsatıyla ilgileniyor. Valour’un ETP’leri, bildikleri ve güvendikleri düzenlenmiş borsalarda bunu yapmalarını sağlıyor.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin