Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli iki majör altcoin’i olan Polkadot ve Chainlink, son piyasa hareketleriyle beraber yükseliş gösterdi. Bu yükseliş ile birlikte son günlerin en yüksek seviyeleri geldi.

Polkadot, yükseliş hissiyatının hafta sonuna başlamasıyla birlikte Eylül ayından bu yana en yüksek seviyesinde gezindi. Bir diğer majör altcoin Chainlink, Cuma günü 7,00 doların üzerine çıkan bir hareketin gerçekleştirdi. LINK fiyatı, dokuz günün en yüksek seviyesinde çıktı.

Polkadot (DOT)

Majör altcoin, 7,15 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktıktan sonra Cumartesi günü birkaç ayın en yüksek seviyesine doğru yol aldı. Aslında birçok altcoin son ayların en büyük yükselişlerine imza attı.

DOT/USD, bir önceki gün 6,71 Dolar’a düştükten sonra hafta sonuna başlamak için 7,39 Dolar’a yükseldi. Cuma günkü düşük seviyenin ardından, token gün ilerledikçe önemli ölçüde yükseldi ve altı ayın zirvesi olan 7,42 dolara yükseldi.

Boğalar olumlu gidişatı sürdürürse, muhtemelen kısa vadeli hedef 8,00 dolar olacaktır. Eğer bı bölgenin kırılması gerçekleşirse alıcılar daha iştahlı davranabilir.

Chainlink (LINK)

Bir diğer incelediğimiz kripto para birimi Chainlink (LINK). Hafta sonu majör altcoin akşama doğru yükselişe başladı. Bu sayede fiyatlar dokuz günün en yüksek seviyesine çıktı.

LINK/USD, Cuma günkü 7,26 $’lık düşüşün ardından bugünkü seansın erken saatlerinde 7,71 $’lık zirveye ulaştı. Hareket, Chainlink’in fiyatların 9 Şubat’tan bu yana en güçlü noktasında olduğu 7,60 $’lık direnç seviyesinden çıkmasıyla geldi.

Genel olarak, göreceli güç endeksi (RSI) 59.00’da uzun vadeli bir tabana doğru ilerlerken, önceki kazanımlar bir şekilde azaldı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin