featured

Majör altcoin, yüzde 10 şaşırtıcı kazanç yakaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli varlıklarından biri olan Ripple, kimsenin beklemediği anda sıçrama yaptı. Majör altcoin, anlık yüzde 12’lik yükselişle düşen piyasada hemen ayrıldı. Peki XRP’nin neden yükselişi gerçekleşti?

SEC’e karşı olan davasında, Ripple, ihtimalleri kendi lehine yığıyor gibi. Son duruşmada yargıç, SEC’in Ripple’ın adil bir uyarı savunmasını takip etmesini önleme hareketini reddetti. Bu da Ripple Labs tarafından olumlu karşılandı.

Şu anda 39.1 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0.80 dolar civarında işlem görüyor. XRP fiyatını %12 artırdı. XRP, daha geniş piyasa düzeltmesiyle oynak kalmaya devam etse de, bugünün hareketi, geçen ayın tüm zararını karşılamasına yardımcı oluyor.

Ripple’ın Baş Hukuk Müşaviri Stuart Alderoty, Cuma günkü kararın, Ripple’ın XRP dağıtımlarını değerlendirip değerlendirmediğini netleştirmenin SEC’in payına düştüğünü açıkça ortaya koyduğunu söyledi. Şunları söyledi:

“Cuma günü, SEC’in Ripple’a XRP dağıtımlarının (2013’ten beri) menkul kıymetler yasası kapsamında yasaklanıp yasaklanmayacağı konusunda adil bir bildirimde bulunup bulunmadığı konusunda ciddi bir soru olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Yargıcın SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını takip etmesini engelleme girişimini reddettiğini görmek güzel. Güneşin SEC’in “uygulama yoluyla düzenleme” yaklaşımı üzerine batması daha da zorunludur.”

Majör altcoin yatırımcılarının beklentisini karşılayabilecek mi? 

Kripto piyasası 2021’de güçlü bir boğa koşusuna tanık olmasına rağmen, XRP, yatırımcıların SEC ile devam eden davasına şüpheyle yaklaşmasıyla majör altcoin mega koşusuna neredeyse hiç katılmadı. Ancak, ortalık yatıştığında, XRP muhtemelen güçlü bir koşu yapabilir.

XRP’nin bu yıl önceki ATH’sini geçip geçemeyeceğini söylemek yine zor olacak. Ancak hesaba katılması gereken bir güç olarak ortaya çıkabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin