Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

Majör altcoin, satın alma baskısını yitirdi: Bir günde kayıp neredeyse 1 milyar dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın sevilen ve en eski varlıklarından biri olan XRP, geçen haftayı nispeten iyi geçirdi. Bunu rakamlara yansıyan değerlerle de görebiliyoruz. Piyasanın pek iç açıcı olmadığı zaman diliminde hareketli kalabildi.

Haftalık çift haneli kazançları dahi gören majör altcoin, Pazartesi gününe istediği gibi başlayamadı. Piyasanın derin sularına kapılan Ripple, günlük olarak %5’in üzerinde kayıpla fiyatlanıyor. Oysa ki ciddi bir satın alma baskısı oluşan kripto para biriminde fiyatlanma kaçınılmaz olmuştu.

Majör altcoin düşüş koşullarında faaliyet gösteren genel kripto para piyasasına rağmen son haftalarda sürekli bir ralli yaşadı. Varlık, özellikle ana şirketi Ripple ile Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) arasında devam eden davadan kendine pay çıkarmayı bildi.

Satışların bir anda çoğalması fiyatı aşağıya çekti

Olumlu gelişmelere rağmen majör altcoin için kar satışları geldi. Kâr satışlarıyla beraber şu anda bir gün içinde yaklaşık 790 milyon dolarlık piyasa değeri kaybı görüldü. Satın alma isteği azalınca trader’lar daha çok satışa yöneldi. Piyasa hareketlerini inceleyen Coinmarketcap verilerine  göre, mevcut durumda XRP’nin 19,18 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Satış baskısı, varlığın fiyatı üzerinde ciddi baskı oluşturuyor. Majör altcoin baskı anına kadar neredeyse %5 düzeltme yaparak 0,38 dolardan işlem görüyor. Kısa vadeli kayıplara rağmen, haftalık grafik XRP’nin yaklaşık %9’luk kazançlar kaydettiğini gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin