MailChimp kripto paralar ile ilgili tüm hesapları kapatıyor
MailChimp kripto paralar ile ilgili tüm hesapları kapatıyor

MailChimp kripto paralar ile ilgili tüm hesapları kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MailChimp kripto paralar ile ilgili tüm hesapları kapatıyor. Pazarlama otomasyon platformu MailChimp’in, ilk para teklifleri (ICO), borsalar, haberler, kitaplar, etkinlikler ve duyurular dahil olmak üzere, kripto paralarla ilgili tüm hesapları kapattığı bildiriliyor. Endüstri uzmanı ve Bitcoin savunucusu Andreas Antonopoulos konuya yönelik şu tweetti attı:

MailChimp ücretli ve ücretsiz iki farklı abonelik olanağı sunan bir e-posta pazarlama otomasyonu servisi

Kurucusu Ben Chestnut tarafından Rocket Science Group’un bir ürünü olarak 2001 yılında faaliyetlerine başlayan MailChimp, ücretli ve ücretsiz iki farklı abonelik olanağı sunan bir e-posta pazarlama otomasyonu servisi. Şirket merkezi ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta BeltLine’deki Ponce şehrinde bulunmakta. En iyi e-posta servislerinden biri olan MailChimp, kuruluşundan 2009 senesine kadar sadece ücretli olarak hizmet vermekteyken 2009 yılında aldığı bir kararla ücretli paketinin yanına temel özelliklerin sunulduğu ücretsiz bir paket ekledi.

MailChimp Forbes Cloud 100 listesinde 9. sırada yer almakta

Alınan bu karar sonrasında kullanıcı sayısını 1 yıl içinde 5 kat arttırmayı başaran şirket dünya genelinde hızla yayılarak en çok kullanılan e-posta servislerinden biri haline geldi. Günümüzde (2017) CEO Ben Chestnut tarafından yönetilen MailChimp, 15 milyon abonesi, 400 milyon dolarlık cirosu, 700’ün üzerinde çalışanı ve günde 1 milyon adetten fazla e-posta gönderimiyle Forbes Cloud 100 listesinde 9. sırada yer almakta.

MailChimp kripto paralar ile ilgili hesapları kapatıyor ama kullanıcılar bundan rahatsız

Week In Ethereum (Ethereum Haberleri) platformundan Evan Van Ness’de, konuya yönelik şu tweetti attı: “MailChimp, hesabımı dört haftada kapatıyor çünkü “Blockchain’den nefret ediyorlar.”

https://twitter.com/evan_van_ness/status/979485548476710912

Blockchain iş kurulu Cryptocurrency Jobs’da, Mailchimp hesaplarının kapatıldığını Twitter aracılığıyla duyuranlar arasında.

Bir Twitter kullanıcısı ise atılan bu tweetlere yanıt olarak, Mailchimp’in Kullanım Şartları’na hızlıca bir ibare ekleyerek kripto paralar  ve sanal paralarla ilgili içeriklere yasak getirmiş gibi göründüğünü belirtiyor. Basın tarihi itibariyle MailChimp konuyla ilgili kamuya açık herhangi bir açıklama yapmadı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin