Mahkeme, SEC’in Ripple’ın Garlinghouse ve Larsen'in kişisel mali kayıtlarını ifşa etme talebini reddetti
Mahkeme, SEC’in Ripple’ın Garlinghouse ve Larsen'in kişisel mali kayıtlarını ifşa etme talebini reddetti

Mahkeme, SEC’in Ripple’ın Garlinghouse ve Larsen’in kişisel mali kayıtlarını ifşa etme talebini reddetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yargıç, ABD menkul kıymetler kurumunun Ripple’ın mevcut ve eski baş yöneticilerinin kişisel finansal verilerini ifşa etmeye zorlaması talebini reddetti.

Yargıç Sarah Netburn, Brad Garlinghouse ve Christopher Larsen’in SEC’in talebi üzerine kişisel mali kayıtlarının ifşa edilmesinin XRP davasıyla ilgisi olmadığına inanıyor – bu, blockchain araştırmacısı ve XRP topluluğu üyesi Leonidas Hadjiloizou tarafından Twitter’da paylaşılan mahkemenin kararında belirtiliyor.

Mahkeme SEC’in talebini reddetti

Mahkeme tarafından verilen belgede şunlar belirtilmektedir:

“SEC’in üçüncü şahıs celp talepleri daha geniş taleplerde bulunuyor.  SEC, Bireysel Davalıların sağlamayı kabul ettiği kayıtların eksiksiz olduğunu doğrulamak için kişisel mali kayıtları aradığından, Mahkeme böyle bir doğrulamanın gerekli veya uygun olduğuna dair hiçbir kanıt bulamadı.”

ABD Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu, Ripple Labs ve en yüksek profilli iki yöneticisi olan Larsen (eski CEO ve kurucu ortak) ve Garlinghouse (CEO) aleyhine dava açtı. Üçünü de 2012’den beri kurumsal yatırımcılara kayıtsız XRP menkul kıymetlerini satmakla suçladı.

O zamandan beri Ripple ve yukarıda adı geçen kişiler, XRP satışlarından 1 milyar doların üzerinde kar elde ettiler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin