featured
2Miners

Madencilik platformu 2Miners, desteklediği kripto paraları duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyoneller için, profesyonel bir ekip tarafından geliştirilen 2Miners madencilik platformu, desteklediğini kripto para birimlerininin duyurusunu yaptı. 2Miners.com, Bitcoin Gold, Dubaicoin, Ethereum, Ethereum Classic, Ellaism, Expanse, Metaverse, Musicoin, Pirl, Whalecoin, Zcash, Zclassic ve Zencash gibi Dagger Hashimoto ve Equihash Coin’lerini destekliyor.

Madencilik havuzu (mining pool) sunucusu hizmeti veren platform, açık kaynak kodlu yazılımların

2Miners
2Miners

aksine, profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmış bir yazılım kullanıyor. Platformda, donanım izleme botu, yeni blok bildirim botu, Nicehash stratum ile uyumlu çalışan, Nicehash’e özel yazılmış port, detaylı kripto para madenciliği istatistikleri gibi özellikler bulunuyor.

Avrupa’daki bir veri merkezinde bulunan platformun sunucuları, DDOS korumasına ve % 100’e varan bir çalışma süresine sahip.

Platformda PPLNS ve SOLO madencilik havuzları olmak üzere 2 farklı madencilik havuzu bulunuyor. PPLNS, genellikle madencilerin çok sevdiği ve blok bulunduğunda blok ödülü madencilere hash hızları ile doğru orantıda paylaştırıldığı için en adil görülen madencilik havuzu niteliği taşıyor. Platformda madenciler için PPLNS havuzu işlem ücreti %1 olarak belirlenmiş durumda.

SOLO madencilik havuzları ise, büyük madencilere ve şanslarını denemek isteyenlere özgürlüğü veriyor. Bu eşsiz havuzlarda% 1.5 havuz ücreti var, ancak tüm blok ödülleri bloğu bulan madenciye gidiyor.

2Miners.com ekibi sürekli geliştirme üzerine çalışıyor ve haftalık olarak yeni özelliklerle birlikte yeni kripto para birimleri ekleniyor. Platform, tüm bu özellikleri ücretsiz olarak sağlıyor.

Ayrıca 2Miner havuzu, Nicehash’in kusursuz bir şekilde çalışan bir hizmet olarak önerdiği 8 havuzdan biri olma özelliğini taşıyor ve platform madencilere Slack and Telegram sayesinde neredeyse anlık destek sağlıyor.

2Miners CEO’su Mikhail Korolev: 

2Miners CEO Mikhail Korolev

Gururlu bir baba, eş ve drone yarışçısıyım. IT Endüstrisinde on yıldan fazla çalıştım. Yeni teknoloji eğilimleri bulmayı çok isterim ve en umut verici olanlarla çalışmaya her zaman hazırım. Kripto para birimleri, Dünyada genişlemesinin henüz ilk aşamasındadır ve gelişimlerinde çok hızlı bir sıçrayış göreceğiz.

Korolev, 2Miners mining pools, yanısıra, i10 Media Group ve 2Bitcoinsnews’in de kurusucusu. Facebook, Linkedin

Platform hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için, web sitesini ziyaret edebilir, Telegram ve Slack aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. 

Web site: 2Miners.com

Facebook Twitter Bitcointalk Telegram

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin