O şehirde artık kripto para madenciliği için vergi toplanacak!

Madencilik firması Bit Digital, Temmuz ayında Ethereum hisselerini büyüttü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge’ye az bir süre kala madencilik işlemleri hızlanıyor. Son ETH çıkarma işlemleri Temmuz ayında da arttı.

Madencilik firması ayrıca Bitcoin üretimini Temmuz ayında bir önceki aya göre %111 artırırken madencilik gücü sabit kaldı.

New York merkezli madencilik firması Bit Digital, 8 Ağustos’ta yayınlanan denetlenmemiş üretim güncellemesine göre, Temmuz 2022’de Ethereum (ETH) varlıklarını Haziran ayına kıyasla yaklaşık %594 oranında büyüttü.

Firma, Haziran ayındaki 313,6 ETH olan varlıklarını Temmuz ayında 2.176.9 ETH’ye yükseltti. Sonuç olarak, Ethereum varlıklarının değeri Haziran ayında sadece 0,3 milyon dolardan geçen ay 3,7 milyon dolara yükseldi.

Şirket, Ethereum’un yanında BTC üretimini de katladı

Firma ayrıca Temmuz ayında Bitcoin (BTC) üretimini bir önceki aya göre ikiye katladı. Firma, Haziran ayında ürettiği 67.6 BTC’ye göre %111 artışla Temmuz ayında 142.5 Bitcoin çıkardı.

Bununla birlikte, firmanın sahip olduğu Bitcoin ve Ethereum madencilerinin sayısı ve madencilik gücü, bir önceki aya kıyasla Temmuz ayında değişmedi. Bu nedenle BTC üretimindeki artış, Temmuz ayında madencilik zorluğundaki düşüşün bir sonucuydu. Blockchain.com verilerine göre, Bitcoin madencilik zorluğu Temmuz ayında bir önceki aya göre yaklaşık %8,5 düştü.

Şirket, madencinin Haziran ayında ETH üretimi olmamasına kıyasla Temmuz ayında 0,5 Ethereum (ETH) kazandığını söyledi.

Bit Digital, 3 Ağustos’ta Kanada’da öncelikle hidroelektrik güç kullanan bir tesise genişlediğini duyurdu. Hareket, şirketin karbon nötrlüğüne ulaşma hedefini ilerletmesine ve ABD’nin kripto madenciliğini çökertmesiyle yargı alanındaki riskleri hafifletmesine olanak tanıyacak.

Firmanın Bitcoin varlıkları da Haziran ayındaki 860.7 BTC’den Temmuz ayında 889.1 BTC’ye (yaklaşık 20.7 milyon dolar) yükseldi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin