ethereum
Madenciliğin “Buz Çağı” Ethereum tarafından yine ertelendi, Peki ETH'de son durum ne?

Madenciliğin “Buz Çağı” Ethereum tarafından yine ertelendi, Peki ETH’de son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ’un hisse ispatına (proof of stake- PoS) geçişi, bir süre daha ertelenebilir, çünkü Berlin hard forku, büyük olasılıkla piyasadaki madenciler için “buz çağını” ertelenmesine neden olacak. Bu erteleme hamlesi, Ethereum’un yakın gelecekte gerçekten kazılabilir olmayacağına dair sözlerine rağmen, bir kez daha ortaya çıkıyor.

Madenciliğin buz çağı ertelenmesi, üç yıldan beri birçok kez gerçekleşiyor. Ethereum ağı, şartlar üzerinde sadece biraz farklı bir aksama ile devam ediyor. Şimdi ise yaklaşan ve merakla beklenen ETH 2.0, yakın zamanda gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

Berlin hard forku, gelecek yıl haziran ayına planlandı,  yani buz çağına kadar en az bir buçuk yıl kadar var gibi görünüyor.

Berlin’in 2020 Haziran’ında yapılması planlanıyor. “The Ice Age” ise daha sonra başka bir 2M blok veya yaklaşık 347 gün boyunca ertelenmiş oluyor.

ETH 2.0 ile Ethereum’u neler bekliyor?

Kripto alanında, Ethereum kendisini en büyüklerden biri olarak kanıtladı. İkinci en büyük kripto para birimi, önemli ve oldukça aktif sözleşmeleri ve tokenleri içermekte ve bu değişim sorunlu olabilir. Projenin kurucu ortağı Vitalik Buterin, yaklaşmakta olan ETH 2.0’ın gelişinin herhangi bir aksamaya yol açmaması konusunda son derece titiz. ETH 2.0’ın Ethereum pazarına nasıl etki edeceğini görmek ilginç olacak.

Ethereum ’da bugün

Ethereum bugün oldukça ciddi bir kısa vadeli yükseliş trendine girdi. Günün ilk saatlerinde 182 dolardan 180 dolara kadar geriledikten sonra bu noktada alıcı bulan kripto para, şu an yüzde 3,5 kadar artışla 186 dolardan el değiştiriyordu.

Bu hamle ortalama 184 dolarda karşılaşılan direncin kırılması açısından son derece önemliydi.  Ethereum için bir sonraki direnç noktası ise 190 dolar olarak gözüküyor.

cryptodaily


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin