Madenciler Bitcoin biriktirmeye başladıkça satış baskısı düşüyor – ne bekleniyor?
Madenciler Bitcoin biriktirmeye başladıkça satış baskısı düşüyor – ne bekleniyor?

Madenciler Bitcoin biriktirmeye başladıkça satış baskısı düşüyor – ne bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode’dan alınan verilere göre, uzun vadeli net pozisyon değişikliği göstergesi beş aydan uzun bir süredir ilk kez yeşile döndü.

Bitcoin madencileri birikim yapmaya başladı

Glassnode analitik toplayıcı tarafından sağlanan bir grafik, uzun vadeli net pozisyon değişikliği göstergesinin neredeyse altı ay içinde ilk kez yeşile döndüğünü söylüyor.

BTC madencileri artık sattıkları Bitcoin’i satmak yerine depoluyorlar. Bununla birlikte, grafiğe göre, bu göstergenin değerinde birkaç artış zaten bu yılın başlarında görüldü: Şubat ve Mart aylarında.

Bitcoin madencileri sahip oldukları varlıklara 8.874 BTC ekledi; Bu 523.647.640 $ gibi bir rakama karşılık geliyor.

Bitcoin 58.600 $ ‘a ulaştı

CoinMarketCap tarafından hazırlanan grafiğe göre, 14 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.800 dolara ulaştığından bu yana, amiral gemisi kripto para birimi önce 52.639 dolara geriledi ve şu anki seviyesi olan 58.622 dolara geldi.

2 Nisan’da, BTC yine 60.000 $ seviyesinin üzerine çıktı ancak orada kalamadı.

7140_0

Bu arada, kurumsal fon girişi Bitcoin’e gitmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce, işletme yazılımı devi MicroStrategy, ortalama 57.146 $ fiyatla 15 milyon $ değerinde BTC satın aldığını duyurdu.

Şu anda şirketin toplam 91.326 BTC’si bulunuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin