Lynked.World
Lynked.World

Lynked.World, Hindistan’ın en önemli devlet birimleriyle stratejik ortaklık başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lynked.World, kullanıcıların kişisel, eğitsel ve profesyonel geçmişlerini tartışmasız bir şekilde onaylamalarına olanak tanıyan Blockchain tabanlı bir teknoloji. Şirket son olarak Hindistan’daki dört elit kuruluşun, platform ile stratejik partnerlik anlaşması imzaladığını duyurdu.

Hindistan Lynked.World aracılığıyla Blockchain ile tanışıyor

Coal India Limited (CIL) ve West Bengal Forest Corporation Limited (WBFDCL) ile birlikte Metal Scrap Trade Limited Şirketi (MTSC) ve onun e-RAKAM portalı, hepsi yenilikçi platformu benimseyen diğer ulusal kuruluşların lejyonlarına katıldı. Lynked.World Hollandalı bir şirkettir ve günlük vatandaşlar, işverenler, yüksek öğretim yöneticileri ve hükümetler için bir Blockchain kimlik doğrulama çözümü sunmaktadır.

Hindistan Hükümeti Ministry of Steel’e bağlı Miniratna-I şirketi olan MTSC, platformu iki ana sektörde birleştirecek. İlk olarak, MSTC ve Merkezi Depolama Şirketi’nin (CRWC) ortak girişimi olan e-RAKAM portalı küçük ve yerel çiftçileri uluslararası pazarlarla birleştirerek çiftçiliği ve tarım sektöründeki aracıları ortadan kaldırmayı amaçlıyor. MSTC, tarım ve orman ürünlerinin perakende ticaret portalı üzerinden PAN India alıcılarına satışını içeren ticari faaliyetler için toplayıcıları, lojistik sağlayıcıları ve depolama şirketlerini tek bir çatı altında toplayan eşsiz bir ekosistem geliştirdi. Programa katılan çiftçiler, dijital kimlik kartları ve e-agri hesap cüzdanı almak için Lynked.World platformunu kullanacak. MSTC, yerli ve uluslararası ticaret faaliyetinde bulunan 50 yıllık bir devlet şirketi. E-açık artırma portalı da Lynked.World’ün çok aşamalı sözleşme özelliğini uygulayacak.

Dünyanın en büyük kömür üreticisi de Lynked.World’ü kullanacak

Devlete ait bir şirket olan Coal India Limited (CIL), dünyanın en büyük kömür üreticisi şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda 300.000’den fazla çalışanı ile Hindistan’ın ikinci büyük devlet sektörü işvereni ve piyasa değeri ile Hindistan’daki en büyük 20 şirketinden biri (> 20 milyar ABD doları). CIL, tüm çalışanlarına ve satıcılarına Blockchain tabanlı dijital kimlik kartları vermek için Lynked.World platformunu kullanmayı planlıyor.

Bu arada, West Bengal Forest Corporation Limited (WBFDCL), insan yapımı orman yönetimi ve hassas ekosistemin korunmasını destekleyen bir Batı Bengal şirketi. Örgüt, Lynked.World’ün kendi ekoturizm otellerini ve misafirhane hizmetlerini devletin çeşitli yerlerinde bulunan 18 beldesindeki hizmetlerini yönetmek için benimseyeceklerini söyledi. Uygulamayı kullanarak, WBFDCL misafir girişi için yapılandırılabilir bir form özelliği sunabilecek. Ayrıca platformun personel dijital kimliği ve katılım sistemini de uygulayacaklar.

“Saygın hükümet kuruluşlarıyla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Lynked.World Kurucusu ve CEO’su Arun Kumar, Hindistan’daki bu yeni ortaklıkları memnuniyetle karşıladığını söyledi. Platformun bu kuruluşların işlevlerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetmesini sağlayacağını düşünüyor.

Şirketimizin ana amacı, doğrulama ve güvenilirliği garanti ederek güven inşa etmek. Bu şeyler bugün dijital dünyamızda bile zorlu kalıyor, ancak Lynked.World Blockchain teknolojisinin gücünü kullanıyor ve kurumlar yapılandırılabilir formlar ve uygulamalar sunarak güven bariyerinin üstesinden gelebilmeleri ve oluşturdukları hizmetleri sunabilmelerini sağlıyor. MTSC, Coal India Limited (CIL) ve West Bengal Forest Corporation Limited (WBFDCL) gibi saygın hükümet kuruluşlarıyla ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Bu ortaklığın, dijital kimliklerin, verilerin ve dijital belgelerin güvenini ve özgünlüğünü çevreleyen sorunların çözümünde Blockchain teknolojisinin yararlarını sağlamada örnek olacağına inanıyoruz ve bu tür teknolojilerin genel olarak geniş çapta geniş bir yelpazeyi çözmek için kitlesel olarak benimsenmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz.

ICO 15 Kasım’da: Yüzde 35 indirim fırsatını kaçırmayın!

Lynked.World, 15 Kasım 2018’de halka açık ICO’yu başlatmaya hazırlanıyor ve 7 Aralık’a kadar %35’lik bir indirim sunacak. 10 Şubat 2019’a kadar sürecek satış sürecinde pek çok indirim fırsatı yatırımcıları bekliyor.

Platform, Hindistan’da yaygın bir şekilde benimseniyor ve bu son ortaklıklar, binlerce yeni kullanıcının oturum açacağını gösteriyor. Uygulama kullanımda ve App Store veya Google Play’i kullanan herkes tarafından indirilebilir.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Lynked.World

Web Sitesi

FacebookTwitter – YouTubeTelegramLinkedInMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin