Lympo
Lympo

Litvanya’da düzenlenen maratonda koşucular kripto parayla ödüllendirildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koşularını izlemek için Lympo Run uygulamasını kullanan binlerce koşucu, Vilnius maratonunu dünyanın ilk kripto maratonuna dönüştürdü.

9 Eylül’de ilk versiyon yayına girdi

Spor mücadelelerinde mücadele etmeleri için insanları ödüllendirerek sağlıklı alışkanlıkları teşvik eden bir Blockchain şirketi olan Lympo, bölgedeki en büyük yıllık maraton olan Vilnius Marathon sırasında 9 Eylül’de uygulamanın ilk versiyonunu başlattı.

55 ülkeden 15 binden fazla koşucu, bu yıl Danske Bank Vilnius Maratonu’nda yer aldı. Neredeyse 4 bin koşucu, koşularını izlemek ve LYM kripto token ödülleri kazanmak için Lympo Run’ı kullandı.

Hem Google Play, hem de iOS’ta 1 numara!

Maraton katılımcılarından gelen yoğun ilgi, Litvanya’da Lympo Run’ın hem Google Play’de hem de App Store’da 1 numaralı sağlık ve fitness uygulaması haline gelmesine yardımcı oldu.

Ada Jonuse, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Maraton sırasında, yarışlarını izlemek için Lympo Run kullanan birkaç koşucu ile konuşabilme şansım oldu. Sonunda, uygulamanın keyfini çıkaran insanları görmek ve gerçekten de zorlukları tamamlamak için ödüller almak inanılmaz derecede ilham vericiydi. Bizde hala çok şey var, ama bu gerçekten güzel bir başlangıç ve Lympo’nun yolculuğunda önemli bir kilometre taşıydı.

Lympo, insanları egzersiz yapmak ve daha aktif bir yaşam sürdürmek için ödüllendirerek dünya çapında sağlıklı yaşamı teşvik ediyor. Blockchain teknolojisi ve fitness’ın oyunlaştırılması yardımıyla, kullanıcıların fitness’ı tamamlamaları üzerine uygulama üzerinden ödeme yapılıyor.

LYM tokenleri pek çok amaçla kullanılabiliyor

Ödüller LYM kripto tokenleri olarak verilir ve Lympo pazarındaki spor kıyafetleri ve spor ayakkabıları gibi spor ürünlerini, uygulamanın içinden doğrudan satın almak için kullanılabilir. LYM tokenleri de dijital para borsalarında euro veya dolar ile değiştirilebilir.

Aşırı kiloluluk, Avrupalı yetişkinlerin %70’ini etkisini altına almış durumda ve sadece fiziksel aktivite ile daha aktif bir yaşam tarzını teşvik ederek bu sorun ortadan kaldırılabilir. Aynı zamanda LYM tokenlerinin satın aldığı sağlık ve fitness ürünleri, daha fazla kişinin kendi kişisel fitness hedeflerine daha kolay ulaşmasına yardımcı olabilir.

Lympo, teniste kadınlar dünya sıralamasının ikinci basamağında bulunan Caroline Wozniacki ve NBA kulübü Dallas Mavericks gibi spor dünyasının en elit üyeleriyle anlaşmalar gerçekleştirdi.

“Hem yeni bir motivasyon yolu, hem de maratona destek veriyor.”

Yarış direktörü Dairus Mikulis de Lympo ile ilgili fikirlerini açıkladı:

Koşucularımıza, sağlık hedeflerine ulaşma arayışı için yeni bir motivasyon yolu sunmak ve bu yılki Danske Bank Vilnius Maratonu’na destek veren Lympo Run’a sahip olmak, kesinlikle kazanan bir kombinasyon.

Lympo CEO’su Ada Jonuse, Blockchain etkinliklerinde sıkça yer alan bir konuşmacı ve Financial Times, Google ve diğer New Europe 100 liste ortakları tarafından ortaya çıkan bir Avrupa teknoloji yıldızı olarak tanınıyor.

Ünlü CEO, daha önce pek çok bürokratik pozisyonda görev aldı

Şirketin kurucu ortaklarından olmadan önce Jonuse, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Parlamentosu’nda çalıştı. Jonuse’nin temel hedefi, verilerin tüm sektör paydaşları tarafından verimli bir şekilde kullanıldığı ve herkesin adil bir şekilde ödüllendirildiği bir ekosistem yaratmak.

Platform ile ilgili detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Lympo

Web SitesiWhitepaper

TwitterFacebookBitcointalk (Türkçe) – RedditMediumLinkedInYouTubeTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________


| bonuslu bahis siteleri |

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin