LXDX Borsası likidite erişim eksikliğini ortadan kaldıracak
LXDX Borsası likidite erişim eksikliğini ortadan kaldıracak

LXDX Borsası tüm yatırımcılarına algoritmik araçlar vaat ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yüksek performanslı borsa teknolojisi ve hizmetleri sunan LXDX firması, tüm yatırımcılara yüksek kurumsal araçları sunan LXDX Borsası açılışını duyurdu.

LXDX Borsası likidite erişim eksikliğini ortadan kaldıracak

Eski SpaceX otomasyon mühendisi ve yüksek frekanslı ticaret şirketi Greenlight Trading’in kurucusu olan şirket CEO’su Joshua Greenwald göre, likidite erişim eksikliği mevcut kripto alışverişini engelliyor. LXDX Genel Müdürü Will Roman’a göre standart sipariş eşleştirme süreleri, yetersiz güvenlik protokolleri ve pazar çöküşleri kurumsal yatırımcıları kripto para borsalarından uzaklaştırıyor. Roman daha sonra LXDX’in aşağıdaki çözümleri getireceğini belirtti:

  • Yüksek frekanslı alım satım yetenekleri: Özel donanım, tam sipariş ömrü gecikme süresi 50 mikrosaniye
  • Kurumsal gereksinimler: Çok katmanlı güvenli soğuk hava deposu, endüstri standardı piyasa gözetimi, tam KYC ve AML politikaları ve uyumlu karanlık havuz ticareti
  • Akıllı yönlendirme: Karanlık havuzların LXDX ağında ve diğer üst kripto para birimi değişimlerinde algoritmik likidite sağlanması

LXDX’in CEO’su Joshua Greenwald yeni özellikler ile alakalı şu şekilde açıklama yaptı:

 LXDX’in misyonu sermaye piyasalarını daha iyi hale getirmektir. Odak noktamız ise kripto para biriminde, daha önce sadece kurumların erişebileceği akıllı sipariş yönlendirme gibi özel araçları her yatırımcının kullanabilmesidir. Geleneksel pazarlar için en üst düzey altyapıyı oluşturarak, ekibimiz bugün kripto para birimi borsaları ile ilgili sorunların çoğunu çözdü. Kripto para birimi yatırımcılarına yüksek bir teknolojiye hizmet verecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

LXDX, San Francisco kripto hedge fonu Autonomous Partners, Londra’da Aon ve küresel hukuk firması DLA Piper de dahil olmak üzere bir seçim grubuyla birlikte çalışıyor. LXDX halihazırda karanlık havuz teknolojisini kullanmış ve Dymon Asia Capital Fund LP’nin öncülüğünde bir dizi sermaye yatırımı çekmiştir.

Leaprate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin