featured

LUNC yakım işlemlerine Binance desteği: Yeni teklif geçerse fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic topluluğu, LUNC yakma vergisini artırmayla ilgili birçok teklifi reddettikten sonra, sonunda vergiyi artırmaya karar verdi. Bu karar, LUNC fiyatının geçen hafta 0,000010 doların altına sert bir şekilde düşmesinin ardından geldi.

Topluluktan bazı kişiler, yakma vergisini başlangıçtaki gibi %1,2 seviyesine getirmek için teklifte bulunacaklarının ipuçlarını verdiler. Ancak, Binance’in LUNC yakma mekanizmasının iptal edilmesi konusunda uyarı yapması sebebiyle, topluluğun bu kararları vermeden önce Binance CEO’su CZ’yi ikna etmesi gerekebilir.

Terra Classic topluluğu oylama yapacak

Değişiklik için verilen “Yakma vergisini %0,5’e çıkarın” teklifi oylamaya açık. Teklif, toplumu staking yoluyla token talebini artırmak için yaptıkları gibi yakma vergisini artırarak LUNC arzını azaltmaya odaklanması konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Teklif şu ana kadar %77 evet, %20 hayır ve %3 veto ile hayır oyu aldı. Çoğunluğu yakalamaları için yalnızca birkaç gün kaldı.

TCB, StakeBin, JESUSisLORD, Moonshot, Classy’s Sphere ve diğerlerini içeren en iyi doğrulayıcılar yakma vergisinin %0,5’e çıkarılmasını desteklemeye karar verdi. Oy veren 28 doğrulayıcı arasından 17’si öneriyi destekliyor, 6’sı karşı çıkıyor ve 5’i ise çekimser kaldı.

Binance, yakma vergisinin artırılmasını destekleyebilir

Bazıları yakma vergisinin, temel geliştirici Edward Kim tarafından tanıtıldığı gibi, başlangıçtaki gibi %1,2’ye kalıcı olarak yükseltilmesi gerektiğine inanıyor. Binance, LUNC spot ve marj ticaret ücretleri katkısını %50’ye düşürmenin nedeninin hiçbir zaman yakma vergisi olmadığından, kullanım vergisinden topluluk havuzuna fon katkısı sağlamak için bir teklif sunulduğundan buna tamamen katılacaktır.

LUNC Binance

Harcama vergisini artırmanın Binance LUNC yakım oranlarını artırması muhtemeldir. Bu arada, yeni bir proje ile iki haftada 1,5 milyar adet token yakıldı. Bu, Binance’in bir ayda yaktığı 1,2 milyar token’a göre nispeten daha fazla.

LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte %1 oranında bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00008917 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin