Terra Luna Classic (LUNC) rallisi son mu buluyor?
Terra Luna Classic (LUNC) rallisi son mu buluyor?

Terra Luna Classic (LUNC) rallisi son mu buluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic (LUNC), son üç hafta içinde etkileyici bir büyüme göstermişti ancak şu an düşüşe geçti. Altcoin 22 Ağustos’tan bu yana %470 arttı ve proje 1 milyar doların üzerinde giriş kaydetti. Bununla birlikte, şu an itibariyle LUNC, %15 düşüş kaydetti.

LUNC fiyatındaki artış, yakma mekanizmasının uygulanmasının yanı sıra staking’i geri yükleyen güncellemenin de etkisiyle yükseldi. Benzer şekilde üç haneli büyüme rakamları LUNC fiyatlarının yükselmesine katkıda bulundu.

Bununla birlikte, Binance’in zincir üstü vergi yakma yoluyla LUNC’nin yakılmasını desteklemeyeceği bildirmesinin ardından LUNC fiyatı düşüşe geçti.

LUNC’un nihai sonu ne olacak?

LUNC değerindeki mevcut artıştan önce değeri oldukça düşük seviyelerdeydi. Mevcut durumda, Terra’nın Mayıs kazasından kaynaklanan itibarının düzeltmesinin oldukça düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Ekosistem geliştiricileri BNB Zinciri ve Çokgen ağlarına geçiş yaptı ve zincir üzerinde neredeyse hiç etkinlik yok.

Büyük olasılıkla, LUNC yalnızca düşük likiditeye sahip ucuz tokenlerden para kazanmaya çalışan, bu tür varlıkları “hızlandıran” ve haber faktörleri tarafından manipülasyonlarını artıran spekülatörler tarafından desteklenmektedir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin