LUNC haberleri: Terra Rebels, destek vermeyeceğini açıkladı

LUNC ile ilgili gelişmeler bitmiyor, bakın borsa ne karar aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra hakkında gelişmeler Eylül ayında yoğunlukla yaşandı. Hem kurucu tarafında hem varlıkların gelişmesinde pek çok haberi gördük. LUNC, LUNA, USTC varlıklarında ciddi yükselişler sahne oldu. Ancak geçen hafta başlayan Terra kurucusu ile ilgili tutuklama haberi tüm düzeni değiştirdi.

Güney Kore polisi tarafından çıkarılan emir ile beraber Do Kwon hakkında tutuklama kararı çıktı. Ülkede olmaması nedeniyle de yetkililer kırmızı bilen istedi. Dün erken saatlerde ise Interpol kırmız bülten ile arama listesine Do Kwon’u ekledi.

Son olarak dün Binance Terra Classic için yakım haberi duyurdu. Alım ve satım işlemlerinde alınan ücretlerin bir kısmını yakıma göndereceğini kripto para borsası açıkladı.

LUNC için bu sefer Upbit borsası devrede

Bugün ise Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, yeni aldığı kararı duyurdu. Yerel basında çıkan haberlere göre, Terra-LUNA fiyaskosunun neden olduğu kayıpları telafi etmeye yardımcı olmak amacıyla borsa, kripto izleme merkezi kurmak için Luna Classic (LUNC) işlemlerinden topladığı ücretleri kullanıyor.

Upbit, LUNC işlem ücretlerinin bir kısmını Terra-LUNA’nın çöküşünden mağdur yaşayan kullanıcıları telafi etmek için kısa ve uzun vadeli planlar yapacak. İzleme merkezi, yatırımcıları haksız piyasa faaliyetlerinden korumaya odaklanacak.

2022 senesinin başlarında Upbit, LUNC’den kazanılan işlem ücretlerini yeniden hedefleyeceğini duyurdu. Ayırca borsa ücretlerin nasıl kullanılacağını önermek için bir uzmanlardan oluşan komite kurdu.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin