LUNC haberleri: Terra Rebels, destek vermeyeceğini açıkladı

LUNC haberleri: Terra Rebels, destek vermeyeceğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gönüllü Terra Classic geliştirici grubu Terra Rebels, Terra Station desteğini sonlandırdığını açıkladı. Ekip, artık Rebel Station’a odaklanacağını duyurdu. Gönüllü olarak destek verdiği LUNC için çekilmek zorunda kaldı. LUNC haberleri için bu gelişme topluluk adına kötü oldu.

Terra Classic geliştirici grubu, daha farklı bir alanda çalışmayı istediklerini ve asıl projeye odaklanacakları üzerinde durdu.

TerraCVita bundan sonra Terra Station desteğini üstlenecek. Bu sırada Terraform Labs, zincirler arası bir “İstasyon” cüzdanına geçer ve hem LUNC hem de LUNA için destek eklemeye yaradığını hatırlatalım.

LUNC haberleri: Belirsizlik ortasında Terra Classic topluluğu endişelendi

Terra Classic Revival Yol Haritasının bir parçası olarak Terra Rebels, Salı günü  TFL ve Do Kwon’dan ayrılmak için bir topluluk havuzu harcaması önerisini duyurdu. TFL, Terra Rebels’tan yeni Station with Cosmos zincirleriyle uyumlu hale gelmek için Terra Classic’te birkaç L1 değişikliği yapmasını istedi.

Terra Rebels, 7 Aralık’ta konuyla ilgili bir tweet paylaştı. Gönüllü ekip, Terra Rebel LCD kümelerini kullanarak Rebel Station için otonom uç noktaları entegre ettiğini duyurdu. Şu anda geliştirici grubu, FCD uç noktalarını desteklemek için çalışıyor. LUNC haberlerini merak edenler bu gelişmelerin ardından endişelendi.

Terra Classic fiyatı ise haberle birlikte ve piyasanın düşüşüyle kan kaybetti. LUNC haberleri fiyatın önemli ölçüde düşmesine neden oldu. Son 24 saatte %4’ün üzerinde düşüşle 0,0001646 $’da işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin