LUNA’da büyük bir oyun mu dönüyor? Bir günde yüzde 2.000 arttı! AVAX ve NEAR ise düşüşte…

LUNA’da büyük bir oyun mu dönüyor? Bir günde yüzde 2.000 arttı! AVAX ve NEAR ise düşüşte…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında sıcak gelişme bir türlü bitmiyor. Belki de bu zamana kadar endüstri en yoğun haftasını geçiriyor. Son yılların en büyük olayına tanıklık eden yatırımcılar büyük şok içinde. Bunun baş mimarı ise LUNA ve UST. Ancak asıl mimar Do Kwon…

Terra’nın kurucusu Do Kwon ve ekibinin yaptığı akıl almaz hata yüzünden, binlerce insanın parası uçtu. Bir yanda halen kazan devam ederken, bir yanda ise paralarını sıfırlayan mağdurlar topluluğu oluştu. Dünden bugüne ise LUNA yüzde 2.000 düzeyinde bir artış kaydetti. Bu da piyasayı halen sömürdüğünün bir göstergesi.

Terra’nın kurucusu Do Kwon’un tweet’lerini takiben, LUNA Cumartesi günü %1,500’ün üzerinde artış gösterdi. Bununla birlikte, birkaç borsa mevduatı durdururken, yalnızca en alttan girenler bu kazançları gördü. Diğer yandan AVAX ve NEAR’ın her ikisinin de %20’den fazla düştüğü görüldü.

AVAX

LUNA şüphesiz bugünün en büyük kazananı olsa da, son dalgalanma ve fiyat hareketi gerçekten analiz etmeyi neredeyse imkansız kılıyor. Bununla birlikte, bugünkü seansta görece bir diğer büyük hareketlilik, %20’ye kadar düşen AVAX oldu.

AVAX/USD paritesi, Cuma günkü 37.72$’lık zirveden %20.83 daha düşük olan 29.55$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Sadece on gün önce 65.60$’lık uzun vadeli destek seviyesinden çıkmasından bu yana, AVAX bu seansların sekizinci düşüşünü gösterdi. Bu yeni destek, fiyatlarda dokuz ayın en düşük seviyesinin marjinal olarak üzerinde olan 28.80 dolar seviyesi gibi görünüyor.

NEAR

Near Protocol’daki düşüş fiyatları dokuz ayın en düşük noktasına neredeyse geldi. Cuma günü 7,58$’ı takiben NEAR/USD, dünün fiyatından %21’in üzerinde bir düşüş olan 5,98$’lık gün içi dip seviyesine geriledi.

NEAR, son on gün içinde iki önemli destek seviyesinden ayrıldı; ilki 12,60 dolar noktası ve daha yakın zamanda 9,90 dolar seviyesi. Bu düşüşlerin bir sonucu olarak, yatırımcılar için yeni bir taban bulmak zor oldu. Ancak bu taban 6 dolardan gelmiş gibi.

Fiyatların bu hafta başında geçen Ağustos’tan bu yana en düşük seviye olan 3.57$’a düşmesine rağmen, NEAR yeni destek noktasında konsolide olurken hafif bir toparlanma gördük.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin