LUNA yatırımcıları panik etmeli mi? Düşüş yüzde 20’yi geçti

LUNA yatırımcıları panik etmeli mi? Düşüş yüzde 20’yi geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberTerra, yaşadığı performansla beraber piyasada bir anda yükselişe geçti. Performanslı ilerleyiş sayesinde LUNA, kripto piyasasında ilk 10 içine girebildi. Ancak buna rağmen son 1 hafta içinde Terra ciddi bir düşüş yaşadı. LUNA yatırımcıları için düşüş neyi ifade ediyor?

LUNA, son birkaç gün içinde daha büyük kripto para birimlerine göre hızlı düştü. Derin ve keskin bir şekilde aşağıya gidiyor. Terra’nın yerel tokeni, son 24 saatte %16.4’lük bir kayıpla kritik destek ve direnç bölgesinde savaşıyor. Şu an fiyat 50 doların altında. 

Wu Blockchain’e göre, token haftanın son iş gününde %20 değer kaybetti. Görünüşe göre bireysel yatırımcılar, birkaç dApps ve UST ile ilgili endişeleri nedeniyle LUNA fonlarını satmakta panik halindeler. LUNA yatırımcıları endişelerden dolayı satış yönüne döndü.

LUNA yatırımcıları satışları çoğalttı

Stablecoin, sahiplerinin, kullanıcılarına sürekli olarak UST mevduatlarında %19,5 bileşik getiri sunan Anchor Protocol, Terra tabanlı borç verme ve borçlanma uygulamasına erişmesine izin verir. Sabitliğini korumak için bir arz ve talep mekanizmasına dayanan Terra ekosisteminde çalışan birçok stabil paradan biridir. 

Terra’nın ekosisteminin arkasındaki varlık olan Terraform Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Do Kwon, yakın zamanda Anchor ve UST etrafında ortaya çıkan tartışmalara değindi. Bazı LUNA sahiplerinin dediği gibi, FUD’u dengelemek amacıyla Do Kwon, Anchor’ın hedeflerini vurguladı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin