LUNA Vakfının son açıklamaları bu DeFi coine pahalıya patladı!
LUNA Vakfının son açıklamaları bu DeFi coine pahalıya patladı!

LUNA Vakfının son açıklamaları bu DeFi coine pahalıya patladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar Luna Foundation Guard’ın (LFG) elindeki tokeni boşaltabileceğinden korktukları için Avalanche Pazartesi günü düştü.

AVAX, son 24 saatte %6 düşüşle 32,41 dolardan işlem görüyor. Tokenin kayıpları, Luna Foundation Guard’ın kalan rezervlercoingapeini UST sahiplerine bir miktar değer döndürmek için kullanmayı planladığını söylemesinden hemen sonra tetiklendi.

Bu, AVAX varlıklarının olası bir tasfiyesini gerektirebilir. LFG şu anda 65.2 milyon dolar değerinde yaklaşık 2 milyon AVAX tokenine sahip. UST rezervlerini çeşitlendirmek için bu yılın başlarında tokenleri satın almıştı.

LFG 80 bin BTC sattı

Büyük bir açıklamayla LFG, kazayı durdurmak için atabileceği olası adımlardan bahsetti. Vakıf, 7 Mayıs 2022’de fonun 80 bin BTC, 39.914 BNB, 1.97 milyon AVAX ve diğer kripto para birimlerini elinde tuttuğunu açıkladı. Kazayı önlemek için LFG, 80.081 Bitcoin ve diğer holding tokenlerini sattı veya takas etti. Verilere göre, vakıf şu anda 1.973.554 AVAX, 39.914 BNB, 313 BTC ve diğer kripto paraları elinde tutuyor.

Avalanche ve BNB tokenlerinin miktarı aynı kaldı. Vakfın kalan varlıkları, kalan ve en küçük sahiplerini telafi etmek için kullanacağını açıklaması, daha fazla fiyat düşüşü beklentisini artırdı.

Binance’in LUNA yatırımı 3000 dolar değerinde

8 Mayıs’ta UST’nin sabitlenmesi başladığında, AVAX tokeni 54 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyordu. LFG’nin AVAX değerlemesi 106.5 milyon dolar olarak gerçekleşti. AVAX’ın fiyatı son 7 günde %30’un üzerinde düştü. Bu arada, Terra’nın stabil coin’i UST, ortalama 0,126 dolar fiyatla işlem görüyor. Token, son 7 gün içinde %87’den fazla büyük bir düşüş gördü.

Bununla birlikte, LFG ayrıca 1.84 milyar UST (yaklaşık 236 milyon dolar) ve 222.7 milyon LUNA’ya (yaklaşık 45.5 milyon dolar) sahiptir. Bu arada Binance CEO’su CZ, LUNA’ya yaklaşık 3 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıkladı. Bu yatırım şu anda 3000 dolar değerinde. LFG’nin BNB holdingi ise 11 milyon dolar. BNB tokeni, yazım sırasında ortalama 298 dolar fiyatla işlem görüyor. Token, son 24 saat içinde marjinal bir büyüme gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin