Şok iddia! Do Kwon yine rahat durmuyor: Yeni bir stablecoin yolda mı?

Luna Vakfı açıklaması, mağdurları daha çok sinirlendirdi: Ethereum’a benzer bir çatallama mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Vakfı, varlıklarını kurtarmak adına yeni plan ve programlarını açıklamaya devam ediyor. Ancak Luna Vakfı açıklaması, mağdurları memnun etmedi. Hatta son önerilen çatallama modeline karşı tepkiler sert şekilde oldu. Terra CEO’su Do Kwon, Terra blok zincirinin çatallanmasıyla ilgili yeni bir teklif sundu. Bunun ilgili detayların paylaşılmasından sonra ise tepkilere neden oldu.

Luna Vakfı açıklaması için şu detaylara yer verdi:

“Algoritmik stabil coin olmadan Terra zinciri yeni bir zincire çatallanacak. Eski zincir Terra Classic ve tokenı Luna Classic (LUNC) olarak kalacak. Yeni zincirde ise Terra ve tokenı Luna (LUNA) şeklinde isimlendirilecek.”

Luna Vakfı açıklaması, mağdurlar tarafından beğenilmedi

Do Kwon, sistemi UST stablecoin’den daha değerli olarak nitelendirdi. Kwon, dünTerra ekosistemini canlandırmak için “ Terra Ekosistem Canlanma Planı 2 ”yi önerdi.

Resmi yönetim oylaması 18 Mayıs’ta Asya’da başlayacak. Ancak ön bir nabız yokladı. Fakat 1000’den fazla Terra topluluğu üyesi tarafından geçerli not alamadı. Ön oylamaya katılanların %90’ı çatal teklifine karşı çıktı. 

Teklif, Terra ekosistemini ve topluluğunu “kurtarmaya” odaklanıyor. Teklif kapsamında eski zincir Terra Classic (Luna Classic – LUNC) olarak adlandırılacak. Yeni zincir Terra (LUNA) olarak kalacak. Yeni LUNA tokenları, Luna Classic sahiplerine, UST sahiplerine ve Terra Classic’in temel uygulama geliştiricilerine airdrop ile dağıtılacak.

Luna coin alınır mı?

Bir yandan mağdur topluluğu oluşrken diğer yandan Luna coin alınır mı? Sorusunu merak eden bir yatırımcı kitlesi var. Kimse alım yapmayı önermiyor. Ancak bu kadar yaşanan düşüşten sonra muhakkak unutulacak para ile giriş yapanlar var. Ancak unutmayın, hiçbir varlığa tüm parayla girilmez. Kimse Luna’ya böyle olacağını bilemezdi. Bu yüzden sepet çeşitlendirilmesi her zaman önemli.

Luna son durum nedir?

Luna Vakfı açıklaması, dün akşam saatlerinde geldi. En sıcak ve yeni haber çatallama ihtimali. Ancak bu plana kullanıcılar fazla sıcak bakmıyor. Nihai kararı ise ekip verecek. 

Luna ne zaman yükselir?

Terra Luna’nın yükselişini beklemek biraz sürpriz olur. Luna Vakfı açıklaması sonrasında tepkilerin gelmesi plan üzerinde belirsizlik getirebilir. Bu yüzden yükselmesi daha iyi plana ve yakım işlemlerine bağlı olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin