LUNA Hype’ı yeniden gündemde: Artışıyla meme coin’leri geride bıraktı…

Luna son gelişmeler: Terra 2.0 için geri sayım başladı! Peki Luna Airdrop ne alemde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının baş belalısı Luna, yine insanları merak ettiriyor. Luna son gelişmeler, yatırımcılar tarafından ne olacağı bilinmiyor. Sürekli yeni gelişmeler yaşanırken belirsizlik mağdurları düşündürüyor. Öte yandan Luna üzerinde halen alım/satım trade işlemleri sürüyor.

Luna Airdrop ise bir diğer merak edilen konuların başında geliyor. Yatırımcılar, Airdrop ile beraber dağıtım yapılacak tutarın nasıl olacağı konusunda tereddütleri bulunuyor.

Terra’nın blok zincirini çatallayarak ve yeni tokenlarla yeniden başlayarak çöken ekosistemi canlandırmaya çabaları sürüyor. Buna yönelik 1623 önerisi, özellikle UST ve LUNA’nın düşüşünde ağır kayıplara uğrayanlardan çok fazla güç ve destek topladığını söyleyebiliriz.

Luna Terra son durum

Geçen haftanın sonlarında, “saldırıdan” önce ve sonra tokenları elinde tutanları etkileyen teklifte üç değişiklik yapıldı. Resmi Terra Twitter kanalı ayrıca Hard Fork olmayacağı duyuruldu. Terra 2’nin yepyeni bir genesis blockchain olacağı açıklandı. Sürekli değişiklik yüzünden yatırımcılarında kafası karışmış durumda. Bu yüzden anlık haberleri takip etmek gerekiyor. En son bir derleme ile tüm gelişmeleri takip etmeniz için bilgilendirme yapacağız.

25 Mayıs’ta Terra doğrulayıcı ‘Yörünge Komutanlığı’, Terra 2 ağının ayrıntılarını bozan uzun bir gönderiyi tweetledi ve yeni zincirin 27 Mayıs Cuma günü yayına gireceğini duyurdu.

Luna Airdrop ve Luna ne olur?

Yatırımcılar ne kadar Luna Airdrop sahibi olacağını sorguluyor. Burada ekip herkesin faydalanması için elinden geleni yapıyor. Ancak Terra Vakfı bu kısmı, çöküş öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırıyor.

7 Mayıs’ta çöküş öncesi bir anlık görüntü alınırken, 27 Mayıs’ta saldırı sonrası bir anlık görüntü alınacak. İki gün sonra yani Cuma günü son bir görüntü alınacak. Bununla ilgili Do Kwon önceden açıklama yapmıştı.

Saldırı öncesi LUNA sahipleri 1:1’e çok yakın bir Airdrop alırken, çöküşten sonra token satın alanlar sadece 1:0.0000015 alacak. UST sahipleri, sabit paradan çıkmadan önce elinde tutanlarla 1:0.033 ve sonradan alanlar 1:0.013 oranında alım hakkı kazanacak.

Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse; 27 Mayıs’ta 1.000 UST’ye sahip olan birine 13 yeni LUNA tokenı verilir. 27 Mayıs’ta eski LUNA’ya sahip olan biri, sahip oldukları on bin LUNA için yalnızca 0.15 yeni LUNA tokenı alır. Luna Airdrop’unun yalnızca üçte biri Cuma günü gerçekleşecek.

Luna coin market değeri ne kadar?

Terra Luna coin market değeri, Coinmarketcap’e göre 1 milyar doların üzerinde. Son 24 saat içinde yüzde 7 pozitif görünen varlık 1,123 milyar dolarlık market değerlemesine sahip.

Luna coin kaç TL?

Luna, TL karşısında da son 24 saatte önemli şekilde artmış durumda. Yüzde 7’den fazla değer kazanan LUNA/TRY paritesi 0,00282 seviyelerinden işlem görüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin